Stíler blog

Vedd fel a szuperhős stílust!

Vedd fel a szuperhős stílust!

2017. március 20. - Rigó Ági

Superman, Farkas vagy Vasember? Mindegy, ki a kedvenced, nem kell farsangnak vagy Halloweennek lenni ahhoz, hogy a bőrébe bújj. Inspirálódj a legmenőbb szuperhősök stílusából a hétköznapokon is!

A szezonális trendek jönnek-mennek, de nem mindig könnyű velük azonosulni, vagy bemutatni általuk a személyes stílusunkat. Ezért érdemes klasszikusokból inspirálódni, például akár kedvenc szuperhőseidből is. Ők civilben általában kerülik a feltűnést, de ahelyett, hogy a tömegbe olvadnának, egyszerű és férfias ruhadarabjaikat valamilyen cél szolgálatába állítják. Nézzük, kik a legstílusosabbak, amikor éppen nem feszes jelmezben mentik meg a világot!

AMERIKA KAPITÁNY: VISSZA AZ ALAPOKHOZ

A fehér póló tökéletes alapja minden ruhatárnak, Amerika Kapitány pedig bizonyítja, hogy ez már a 40-es években is így volt. Az egyszerű pólóhoz pedig mi állhatna jobban, mint a klasszikus Levi’s farmer?! Ez az összeállítás a maga minimalizmusában tökéletes, és a Kapitány a legjobb bizonyíték az időtlenségére.

cap.jpg

STAR-LORD: INDIANA JONES AZ ŰRBEN

Peter Quill, vagyis Star-Lord a Galaxis őrzőivel robbant be legutóbb a köztudatba. Hősünk rajong a 80-as évek zenéjéért, és ez a stílusán is meglátszik. A bordó dzseki (ami egyébként a látszat ellenére nem bőrből készült – éljen az állatok védelme) pont úgy néz ki, mint amit akár egy turkálóból is megszerezhetnénk. A hatás titka az, hogy úgy nézzen ki, mintha rád öntötték volna. Laza, hétköznapi világmegmentésekhez való szerelés.

peter_quill_starlord.jpg

TONY STARK: ÍGY NÉZ KI EGY PLAYBOY

Könnyű dolga van annak a szuperhősnek, aki egyúttal milliárdos is, nem igaz? Tony Stark kivétel, hiszen ő nem titkolja, hogy milyen erő birtokában van. Általában kifogástalanul öltözködik, és a legfrissebb divat szerinti öltönyökben jelenik meg, amikor éppen nem a piros-arany páncélt viseli. A napszemüveg szinte állandó kellék, főleg, ha sikerült megtalálod azt a fazont, ami tökéletesen illik az arcformádhoz.

tony_stark.jpg

FARKAS: AZ EGYSZERŰ SRÁC

Az X-Men oszlopos tagjának vad, fékezhetetlen természetét, és motoros stílusát civilben egy minden feltűnéstől mentes, klasszikus amerikai outfit jelképezi. Farmer, atléta, és az elmaradhatatlan kockás flaneling. Ez a szett a valóságban is nagyszerűen működik, ha egy laza hétvégi stílust szeretnénk összerakni. Az alapdarabok minden gardróbban megtalálhatóak, és férfias, egyáltalán nem hivalkodó összhatást teremtenek. Azért a jellegzetes szakállal bánj óvatosan, hogy elkerüld a jelmez hatást!

img_2041.jpg

CLARK KENT: AZ IRODISTA JÓFIÚ

Az ikonikus piros-kék jelmezt Superman a dolgos hétköznapokon egyszerű fehér vagy kék inggel, szövetnadrággal, és az elmaradhatatlan szemüveggel leplezi. Ez egy tökéletes az irodába, hiszen biztos, hogy a kollégék a teljesítményed, és nem a ruháid alapján fognak megítélni, ráadásul biztosan elkerülöd vele a divatbakikat is. Ha pedig munka után meg kell jelenned még valahol, elég feldobni egy zakóval, hogy teljes legyen az outfit.

via GIPHY

süti beállítások módosítása