Stíler blog

32 tipp, hogy kimaxold a farmer-pulcsi kombinációt

32 tipp, hogy kimaxold a farmer-pulcsi kombinációt

2018. október 29. - Rigó Ági

A tökéletes ruhakombinációra végysz, ami divatos, kényelmes, nem fázol benne és imádni fogod minden nap? Létezik ilyen? Ohh igen! És meg fogsz lepődni, hogy ez nem más, mint a farmer-pulóver kombó. Egyszerűen csak némi kreativitás kell hozzá, hogy feldobd!

how-wear-jeans-sweater.jpg

MIÉRT SZERETJÜK ANNYIRA?

Mert semmi másra nem vágyunk télen, mint hogy végre rétegesen öltözködhessünk (megmutatva minden réteget az utcának) és egy kicsit átöleljen minket a gyapjú kellemesen puha, meleg érzete a csípős szélben. Nem kell feszengenünk sem a megjelenés miatt, mert a farmer és a pulóver hordoz magában lazaságot, viszont zseniális kiegészítőkkel vagy egy kifejezetten designos kötött pulcsival megmutathatjuk egyéni stílusunkat és kitűnhetünk a tömegből. Így reggelente sem kell túl sokat kombinálni a szekrény előtt, hogy mi a bánatot vegyél fel, és azt se felejtsük el, hogy sokoldalúságának köszönhetően a hét minden napján hordhatjuk.



MITŐL MŰKÖDIK ENNYIRE JÓL?

Mert egyszerű és nagyszerű, mint egy kis fekete ruha. Számtalan ragyogó divat tippet kipróbálhatsz, hogy hogyan a legjobb ezt a két ruhadarabot párosítani. Teljesen mindegy, hogy hol fogsz megjelenni, minden szem rád fog szegeződni, mert a farmer kéksége segíti a pulóver dominanciáját, a textúrák vegyítése is vonzza a tekintet, ha pedig a színekkel játszol picit, azzal a már a haladó szintet is kimaxolod.

 

Ha megtetszett ez a trend, és kipróbálnád magad benne, vagy éppen már tavaly is az egyik nagy kedvenced volt, de szükséged lenne pár inspirációra, akkor itt az idő, nyisd meg a galériát és csekkold kedvenceinket, amiket csak neked válogattunk össze.

süti beállítások módosítása