Stíler blog

25 tipp, hogyan variáld a bőrdzsekit idén ősszel

25 tipp, hogyan variáld a bőrdzsekit idén ősszel

2018. augusztus 26. - Pusztai Olivér

Lassan itt az ősz, de ahelyett, hogy azonnal egy vastag gyapjúkabátba burkolóznánk, előtte még maxoljuk ki a divattörténelem egyik legmenőbb ruhadarabját, a bőrdzsekit!

66da982911e8c6fe11610538f0b46fc6.jpg

2018-AS ŐSZI TRENDEK: HÓDÍT A BŐRDZSEKI

Ahogyan az ősz beköszönt, eggyel trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk, amikor összeválogatjuk reggel a napi outfitünket. Figyelnünk kell arra, hogy reggel és este kissé hűvösebb az idő, viszont napközben még élvezhetjük a kellemes meleget. Ilyenkor érdemes a rétegesen öltözködni, és egy könnyed, divatos felöltőben gondolkodni, ami kellőképpen sokoldalú ahhoz, hogy akár nap, mint nap beépítsük az osszes outfitünkbe.

Erre az egyik legjobb megoldás a bőrkabát, ami idén még inkább reflektorfénybe kerül a divat színpadán, mint korábban bármikor.

Ha kíváncsi vagy, melyek a leghordhatóbb őszi/téli trendek ebben az évben, akkor nézd meg a videót!



MIÉRT VÁLASSZ BŐRDZSEKIT?

Egy bőrdzseki az egyik legjobb befektetés, amikor felépítjük a gardróbunkat, és hosszú távon hordható alapdarabokban gondolkozunk. A farmertől a koktél ruháig szinte mindennel párosítható, de ehhez egy jó minőségű, valódi bőr kabátot célszerű beszerezni. Gondolkodhatsz vintage darabban, de az sem baj, ha vadiújat veszel, a lényeg, hogy passzoljon a stílusodhoz és kellőképpen sokoldalú legyen különböző szettek összeállításához.

A fazonok terén elég széles a kínálat, évtizedek óta menők a hetvenes évek gombos, zakószerű változatai, de a szegecses, kicsit lázadó motoros fazonok is állandóan népszerűek - tényleg minden elérhető, és bátran választhatjuk azt, amelyik a leginkább passzol a stílusunkhoz.

Így a lehetőségek száma szinte végtelen, a lényeg, hogy kellően izgalmas szetteket találj ki magadnak a hétköznapokra. Íme 14  zseniális tipp, ahogyan variálhatod a bőrdzsekit idén ősszel.

süti beállítások módosítása