Stíler blog

Viszlát skinny farmer, helló kényelem!

Viszlát skinny farmer, helló kényelem!

2018. november 21. - Pusztai Olivér

“A divat nem a kényelemről szól!” - mondják a szakmabeliek sanda vigyorral az arcukon, és ezzel az esetek többségében egyet kell értenünk. Ebben a szezonban azonban a farmerdivatot tekintve egy kicsit fellélegezhetünk, mert egy időre elbúcsúzhatunk a feszes, buvárruha hatású skinny farmerektől, amik számtalan helyen bevágnak, sokszor kényelmetlenek és levétel után olyan a bőrünk, mintha élő, három dimenziós szabásminták lennénk. Mert lássuk be, vannak azok a napok, amikor nem éppen arra vágysz, hogy az extrém szűk nadrágban szexin ringó csípődet és fenekedet stíröljék az utcán téged követő emberek.

 d50c4d28-4d37-4e56-b31a-be2da5f14757-gettyimages-1031386802.jpg

Már évek óta jelen vannak az úgynevezett mami farmerek, és a 70-es 80-as éveket idéző, kicsit lazább, buggyosabb boyfriend jeansek. 2018-ban ez a trend egyre erősödni látszik, ami nem csak újabb lehetőségeket ad, hogy kicsit másképpen lépj ki az utcára, de a komfortfokozatot is növeli, ami sokszor nagyon jól jön, ha éppen nem úgy keltél fel aznap, hogy ma meghódítod az összes pasit az utcán. Ha inspirálólag hat rád ez a trend, akkor itt az idő, hogy kicsit elmélyülj benne, és inspirálódj  a legnagyobb divatvárosok utcai divatjából.



4 NYOMÓS OK, HOGY MIÉRT HORDJ BUGGYOS FARMERT?

MERT a kényelem mellett meglepően sokoldalú, ha megfelelő darabokkal válogatod össze.

MERT a legtöbb testalkatnak jól áll, neked csak a megfelelő darabot kell megtalálnod, ami kiemeli az alakod.

MERT a retró most az egyik legerősebb trend - főleg, ha a farmereket vesszük figyelembe.

MERT végre nem kell félni a vizuális környezetszennyezéstől, amikor lányok két számmal kisebb nadrágba próbálják belepaszírozni magukat

Ha szükséged van vizuális inspirációra is, akkor az alábbiakban megtudhatod, hogy hogyan viseld a buggyos farmert zakóval, lusta kötésű pulóverrel vagy éppen kedvenc ingeddel. A legfontosabb, hogy találd meg a stílusod, és legyél kellően laza ehhez a bő szabású farmerhez!

süti beállítások módosítása