Stíler blog

10 beauty trend, amiről tudnod kell

10 beauty trend, amiről tudnod kell

2018. november 10. - Rigó Ági

Már az idei őszi trendek februári bemutatásakor, elkezdtem elmenteni a legkirályabb megoldásokat, amikkel kitűnhetsz a tömegből idén ősszel. Ebben a szezonban a glamúr, a klasszikus szépség, a merész piros rúzs és a rózsaszín szemhéjpúder, és a hollywoodi lokni ismét fénykorát éli, amit bármikor elővehetsz, ha éppen bulizni mész a barátnőkkel, vagy éppen a karácsonyi céges rendezvényre vagy hivatalos. Azonban számos új trendet is bemutattak a divathetek kifutóin, amikről mindenképpen érdemes beszélni, hogy “up to date” legyél ebben a szezonban.

ad061eb456da0f3e1c66aafcedccc0f9.jpg

A PIROS 50+ ÁRNYALATA

Ha valami igazán klasszikusra vágysz, és azt szeretnéd, hogy minden tekintet rád szegeződjön, akkor a piros rúzst kell választod. A kifutókon számtalan különböző árnyalatot láthattunk, az élénk artériapirostól a mély rozsdavörösig. Próbálj ki minél többet és találd meg a kedvencedet!



VÁLASZD EL KÖZÉPEN!

Ha a frizura trendeket vesszük nagyító alá, akkor idén nem kell rettegni attól, hogy valami brutál trend jelenne meg, amit ügyeskezű mesterfodrász nélkül lehetetlenség lenne elkészíteni. A középen elválasztott hajban nincs semmi megfejtés, és attól sem kell félni, hogy emiatt késnél a munkahelyedről vagy a randidról.



ARANY MINDEN MENNYISÉGBEN

Az őszi-téli szezonban a fémes hatású sminkek sokkal nagyobb teret kapnak, mint az év bármely szakában. Amire most koncentrálnod kell, az az arany. Ez lehet szemhéjpúder, tusvonal, vagy szemceruza. Ha az aranyhoz nyúlsz, biztosan a legtrendibb sminket fogod elkészíteni magadnak.



ISMÉT A NO MAKEUP SMINK HÓDÍT

Ha éppen nem hétvégi parti királynő vagy, vagy a karácsonyi céges buliban táncolsz a kollégákkal, akkor törekedj a természetes hatásra. Ne tévesszen meg az Instagramon tobzódó seprűméretű műszempillával és 80 réteg alapozóval készült smink, hiszen számtalan márka küldte modelljeit a kifutóra a no makup smink jegyében. Minimális pirosító, semmi highliter (köszönöm istenem, hogy végre megkímélsz minket ettől!), maximum kellemes bézs és barnás árnyalatok.



ESTE LEGYÉL A VÉGZET NAGYASSZONYA

Nappal jókislány, este dögös démon. Nyugodtan alkalmazhatod ezt a kettősséget a sminkek terén is. Ha meguntad az egyszerű és természetes sminket hétköznap, akkor bedurvulhatsz hétvégére és jöhet a füstös, csillogó szem.

 

 

A RÓZSASZÍN IS MARAD EBBEN A SZEZONBAN

Az elmúlt három szezon trendszíne a rózsaszín volt. Úgy látszik annyira bejött, hogy idén is ragaszkodunk hozzá. Ha trendi akarsz lenni, akkor keverd a rózsaszínt más színekkel, például a lilával, ami ugyan elsőre nem tűnik kézenfekvő ötletnek, de érdemes kipróbálni, mert nagyon jól fog működni.



RAGYOGJ A SZIVÁRVÁNY ÖSSZES ÁRNYALATÁBAN!

A rózsaszín és a lila kombináción kívül még számos más színben is gondolkozhatsz, ha éppen nincs semmi ötleted, hogy milyen színt vigyél fel az arcodra. Jó hírem van, mert idén nincsen olyan, ami nem lenne menő, és ami ne lenne megtalálható a szivárvány színeiben. Legyél színes, kretív és mondj nemet az egyhangúságnak!



TUPÍRKA ÉS DRÁMAI KONTYOK

Ha éppen nem lenne elég a középen elválasztott, egyszerű frizura és valami hatásvadász megoldásban gondolkozol, akkor érdemes inspirálódni az 50-es évekből. Sophia Loren és Brigitte Bardot “végzet asszonyai” frizurái újra hódítanak, amit leginkább a tömörített tupíros hajkoronával és a kicsit kócos, szexi hatású konttyal idézhetsz meg.

 

CSILLOGJ, MINT A GYÉMÁNT!

A téli bálok időszaka egyértelműen a csillogásról szól, és az sem baj, ha ez a sminkeden is visszaköszön. Nyugodtan használj egy picivel több glittert, mert idén újra óriási trend, és kár lenne kihagyni. Nyilván azért érzéssel, ne akarj diszkógömb lenni!



ÚJRA HÓDÍT A HOLLYWOOD-I HULLÁM

Jelenj meg úgy, mintha az Oscar gálára lennél hivatalos! Erre a legjobb megoldás, ha klasszikus, nagy hullámokban gondolkodsz, ami kellően nőies, és mégis hordoz magában valami megmagyarázhatatlan, túlfűtött szexualitást.

süti beállítások módosítása