Stíler blog

Ezt hordják majd a pasik 2017-ben

Ezt hordják majd a pasik 2017-ben

2017. január 05. - Pusztai Olivér

Ha már itt az új év, itt az ideje, hogy sorra vegyük, mit tartogat nekünk 2017. a férfi divat szempontjából. Sok új trend jelent meg a kifutókon, és sok maradt meg 2016-ból. Hogy mire érdemes figyelni, ha idén is szeretnénk követni a trendeket, az a most következő posztból kiderül.

 sub_big_848_jpeg_north_982x_white.jpg

SZÉLES, EJTETT VÁLLÚ ZAKÓK ÉS KABÁTOK

Az orversize trend 2017-ben főleg a felsőruházatban fog megjelenni. Legyen szó zakóról, átmeneti, vagy egy elegánsabb szövetkabátról, a letisztult, kissé elnagyolt vonalvezetés és az óriási ejtett vállú szabás lesz a mérvadó. Szóval azoknak, akiknek nincs nagy válla és széles háta, jól járnak idén. Nekik Kánaán lesz a következő szezon, mert ezekben a cuccokban a kisebb felsőtest remekül mutat.

ERRE FIGYELJ, HA STRANDRA MÉSZ

Nyáron eddig sem voltak ismeretlenek a nagy virágminták és az élénk színek. Az úszósortokon és a szörfnadrágokon 2017-ben egyértelműen ezek dominálnak majd. Mindent lehet, ami eklektikus, és hajaz a mash-up érzetre. A kifutók előrejelzései szerint a nagyobb mintákat érdemes előtérbe helyezni.

HA KIEGÉSZÍTŐ, AKKOR ÖSSZPONTOSÍTS A TÁSKÁRA!

A mai rohanó világban egy városi férfi egyre inkább igényt tart a nagy, túlméretezett táskára, amibe minden belefér, amire a városi dzsungelben szüksége lehet. Ebben a szezonban a válltáskák, a katonai hátizsákok, és a túrázó, hegymászó technikai táskákra hajazó batyuk kapnak nagy hangsúlyt. Főleg a rohanó hétköznapokra koncentráljunk, amikor ilyen iszákot választunk.

Elegáns outfit esetében továbbra is a megszokott, és jól bevált irattartókat és kézitáskákat pfeferáljuk!

 

MUTASD A ZOKNIDAT, MEGMONDOM KI VAGY!

Itt az ideje, hogy előkeresd a szabód telefonszámát! A szövetnadrágok és egyben az öltönyök nadrágszárai is rövidülnek 2017-ben, így érdemes elgondolkodni azon, hogy melyik kedvenc nadrágodat hajtatod fel, vagy vágatod le. Vastagodik a felhajtás, és kivillanhat a zokni is. Most érdemes lesz olyanokat választani a nadrághoz, ami feldobja az outfitet, sőt, a bátrabbak akár mintában is gondolkozhatnak.

 

KATONAI SZÍNEK ÉS TEREPMINTA

Az év nagy visszatérői a 90-es években nagyot hasító katonai minták és színek. Minden menő lesz, ami bézs, homok, olíva- vagy olajzöld színben pompázik, ezeket pedig keverheted a terepmintás nyomatokkal vagy patchworkkel. Úgy látszik, a katonai vonatkozás minden évben egyre erősödik a férfi divatban.

VISZLÁT CSIPKE, HELLÓ TRANSZPARENS ANYAGOK

2016-ban valami érthetetlen oknál fogva elöntötte a kifutókat a csipke. Minden divatház túlzásba esett ezzel az anyaggal, viszont a vásárlók nem osztoztak ebben a lelkesedésben, így szerencsére 2017-re búcsút inthetünk neki. Helyére a transzparens anyagok léptek, amiket sokkal jobban lehet használni, variálni és beépíteni a szettünkbe. Óvatosságra intek mindenkit, mert elég figyelemfelkeltő és csak úgy magában nem túl szerencsés kilépni az utcára egy ilyen felsőben! Ha viszont rétegezzük más könnyed anyagú felsővel, akkor izgalmas összhatást kaphatunk.

 

ÁLLATMINTA MINDEN MENNYISÉGBEN

A kulcsszó: leopárdminta. Ennél a trendnél érezhető leginkább, hogy mennyire közel kerültek egymáshoz a női és a férfi trendek, mennyire összemosódnak a nemek közt korábban jól elkülöníthető határok. Ezt a mintát csak azok tudják majd beépíteni a ruhatárukba, akik kellőképpen bohémok, lazák és vidámak. A lényeg, hogy ne vegyük túl komolyan!

ANORÁK, AZ ÚJ TECHNIKAI KABÁT

Ez a sportos darab ebben az évben megjelenik a város utcáin is. A jellemzően víztaszító, kapucnis kabát, - amit eredetileg az eszkimók hordtak először - nélkülözhetetlen lesz a tavaszi zivatarok alkalmával, így érdemes már most a legizgalmasabb anyagból készült darabokat beszerezni. Hogy színben, vagy mintában milyet választunk, az csak az egyéniségünktől függ.

 

ERŐS SZEXUÁLIS TÖLTET

Egy kis szado-mazo még senkinek sem ártott! A férfi tervezők Robert Mappletorpe munkásságából merítettek ihletet. Megjelentek a mellkas hevederek, bőrpántok és egyéb textíliákból készült kantárok, pántok, csatos övek. Ez az erős szexuális felhang hihetetlen tesztoszteront sugároz! Ez persze nem azt jelenti, hogy kizárólag bőrszerkóban lehet csak megjelenni az utcán, de nyugodtan inspirálódhatunk ebből a szubkultúrából, hogy feldobjuk az outfitünket.

 

A SZEZON MINTÁJA: CSÍKOS

Minden évnek megvan a maga domináns mintája, idén a csíkos lesz. Teljesen mindegy, hogy ez apró ceruza minta, vagy vastag vonalak összessége, mindegyik trendi és divatos. Ezt a mintát azért is szeretjük, mert optikailag javíthatjuk vele a testalkatot. Míg a vízszintes, vastag csíkozás szélesíti és nagyítja a testet, addig a függőleges vékony csíkozás nyújtja azt. Ebben az évben egy pillanatig se aggódjunk amiatt, hogy túl harsány lehet az összeállítás, sőt, a legjobb, ha élénk színekben gondolkodunk.

A 2017-ES ÉV TRENDSZÍNE: SÁRGA

Ez a vidám szín első hallásra kicsit agresszívnek tűnhet, de a tökéletes megoldás pusztán annyi, hogy a bőrünkhöz és hajunkhoz megfelelő árnyalatot kell megtalálni! A nyár elején, amikor kicsit fehérebb, sápadtabb színünk van, az élénkebb, teltebb színek fognak jobban állni, mint a kanári- vagy a citromsárga. Ha már lebarnultunk, jöhetnek a visszafogottabb, lágyabb színek, mint a nap-, króm-, és aranysárga. 

IDÉN IS DIVAT A BŐ SZÁRÚ NADRÁG

2016-ban hosszú idő után először visszatértek a bő szárú nadrágok, és gyorsan népszerűvé is váltak. Olyannyira, hogy idénre is divatban maradnak. A szárak bősége nem változik, de a nadrág dereka magasabb lesz és megjelenik a domináns öv, ami optikailag segít jó arányban megtörni a testet.

KEZES-LÁBAS OVERÁL, HA NEM TUDOD MIT VEGYÉL FEL

Az overál is tavaly jelent meg és hihetetlen eladásokat produkált. Jó megoldás lehet, ha éppen semmi ötletünk sincs, vagy nem akarunk azon gondolkodni, hogy mit vegyünk fel. Egyszerűen felhúzod a cipzárt és kész is vagy. Tavasszal és nyáron is hordhatod, anyagtól függően.

VISSZATÉR A FRÖCSKÖLT, HIPÓZOTT MINTA

A 70-es évek végén jelent meg először a fehérítővel összefröcskölt farmer és a textilszövet. Ez a trend idén újra visszatér, pont úgy, ahogyan korábban. Azt nem mondom, hogy a legjobb választás a munkás hétköznapokra, de a fesztiválszezonban biztosan jól fog jönni.

 

süti beállítások módosítása