Stíler blog

3 karácsonyi ajándékötlet, ha már pánikolsz!

3 karácsonyi ajándékötlet, ha már pánikolsz!

2018. december 12. - Pusztai Olivér

Oh, igen, megint eljutottunk oda, hogy pár nap van hátra, hogy beszerezd a karácsonyi ajándékokat és fogalmad sincs, hogy kinek mit vegyél. Én azt mondom, hogy menj a tutira: spórolj időt, pénzt és az ötleteléssel sem kell fáradoznod. A következő három ötletből megoldhatod az összes kérdéses ajándékválasztási problémádat.

 rawpixel-445788-unsplash.jpg

December 23-án is épp úgy be lehet szerezni a tökéletes ajándékot, mint szeptemberben, a titok, hogy okosan kell csinálni. Ne stresszeld magad azért, mert éppen lusta voltál, vagy nem volt időd felkészülni a karácsonyra, most azonnal megoldhatod a problémákat úgy, hogy nem kerülsz kínos helyzetbe. Ugyanis olyan tippjeink vannak, amivel tuti befutó leszel az ajándékosztásnál.

 

1. JACKPOT A SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN

Ha semmi ötletem nincsen, hogy mit vegyek közeli hozzátartozóimnak, (legyen szó férfiről vagy nőről) akkor a legtutibb megoldás a drogériákban kapható zseniális szépségápolási ajándékcsomagok. Azért szeretem őket, mert nemre, korosztályra és külön bőrtípusra is megtalálod a legjobb megoldást, ami több más extra előnyökkel is rendelkezik:

 

  • Mindig adnak hozzá extra kiegészítőt, ami lehet egy kellemes illatgyertya a nyugodtabb ralexációhoz, egy praktikus neszesszer, ha éppen utazni készülsz.
  • sokkal intenzívebb hatást érhetünk el egy márka köré épített termékcsalád használatával, ami egymás hatását erősíti használat közben.
  • a márkák karácsonyi harcában, nem csak praktikus csomagokat kapunk, de az árak is egyre kedvezőbbek, így akár fele annyiba kerülhet egy szépen összeállított ajándékcsomag, mintha külön-külön vennéd meg, és a csomagolással sem kell bajlódj.

 

Akinek fontos az én-idő és szeret órákat relaxálni a legkellemesebb, pihentető és frissítő illóolajokkal, azoknak a Dove legújabb termékcsaládjait ajánlom. A férfiaknak az AXE ajándékcsomagokat hasznos technikai kütyükkel egészítették ki. Vezeték nélküli hangszóró azoknak, akik szeretnek tusolás közben koncertet adni a törölközőknek, szivargyújtó azoknak, akik Don Corleonéhoz hasonlóan imádnak a kádban ázni, vagy egy power bank a mobil függőknek, hogy nehogy lemerüljön a teleketyeréjük.

Akik pedig odafigyelnek a fenntarthatóságra, akiknek fontosak a vegán minősítésű kozmetikumok, melyek etikus forrásból származó természetes illatösszetevőket tartalmaznak, azoknak érdemes kipróbálni Love Beauty and Planet termékcsalád Murumuru vaj és Bulgáriai rózsa termékcsaládját, amelyek mesésen hidratálják a bőrt és a hajat.

 

2. ALAPOZZUK MEG AZ ÚJÉVI FOGADALMAKAT

“Jövőre, esküszöm elkezdek edzeni!” - ismerős a fogadalom? 10 emberből 9-nek biztosan ott szerepel ez a mondat az újévi listáján. Attól függetlenül, hogy könyörtelenül betartja az ígéretét vagy sem, az aktív mozgáshoz és pihenéshez célszerű minőségi és ergonómiailag jól kidolgozott szabadidős ruhákat választani. Hogy a kényelem ne legyen kifogás a célok elérésében, érdemes körülnézni olyan márkák kollekciójában, mint az F&F, ahol a sportruházat mellett számos más, speciális szabadidős tevékenységhez megtalálhatjuk a megfelelő ruhadarabot. Plusz érv még, hogy 2500 Forint feletti vásárlás esetén 25% kedvezmény jár mindenkinek!

 

Sportfelső, leggings vagy egy active top tökéletes választás! És az sem baj, ha nem tudod a méretet, mert ajándékutalványt is adhatsz a szerettednek, hogy saját ízlésének megfelelően válogassa össze kedvenc sportszettjét.

 

3. KIEGÉSZÍTŐK A MINIMALIZMUS JEGYÉBEN

2018-ban a fémes hatású, illetve a természetes alapanyagból készült ékszerek kerülnek reflektorfénybe. Ennek oka, hogy az egyszerű vonalvezetésű darabok nagyon könnyen igazodnak szinte minden stílushoz. Zseniálisan kiegészítik az adott szettet, miközben nem hivalkodók. Gondolkozz aranyban, ami egyébként is a karácsony megunhatatlan színe! Erre a legjobb megoldás, ha a COS kiegészítőit választod, hiszen maga a brand is az egyik kedvenc minimalista márkánk, amit csak ajánlani tudunk.


+1 KEZDD A SZÉPSÉGÁPOLÁST A KEZEDDEL!

Ha a Maria Nila termékeit választod, akkor nemcsak a legjobb minőségű összetevőkkel ápolhatod a bőröd és a tincseidet, hanem az állatokra, a környezetedre is vigyázva támogatod egy fenntarthatóbb és kedvesebb világ születését. Ajándékozz karácsonyra kellemes illatvilágú folyékony szappant, amiben vegán parfüm és ápoló olajok vannak.

marianila-3442-original.png

 

süti beállítások módosítása