Stíler blog

Jolly Joker a gardróbban: a fehér póló

Jolly Joker a gardróbban: a fehér póló

2015. április 13. - Pusztai Olivér

Imádom a fehér pólót, mert egyszerű és nagyszerű. Kiváló alapdarabja lehet bármilyen szettednek, hiszen minden színnel, anyaggal és stílussal tökéletesen párosítható. Hogy teljes képet kaphass a fehér pólókban rejlő variációk végtelenségével, összeválogattam jópár inspiráló szettet.  

e0ee51a0e7a831554690a24f041b56a9_2.jpg

Megszámoltam: összesen huszonhat darab fehér pólóm van. Felmerül a kérdés, hogy mi a bánatnak ennyi? A pólógyűjteményemben nincsen két egyforma darab. Mindegyiknek más a nyaka, a szabása, az anyaga, így még jobban össze lehet hangolni az aktuális szettel. Csak ajánlani tudom azoknak, akik eddig még nem építették be a ruhatárukba! Hihetetlenül megkönnyíti az outfit összeállítását, amikor késésben vagyunk, mikor arra sincs időnk, hogy azon agyaljunk, mit milyen színnel és mintával vegyünk fel.

f4357e8b9c375569d698e852c183c5e6.jpg

A klasszikus megoldás, hogy farmer vagy bőrdzseki alá hordunk egy egyszerű fehér pólót, esetleg egy nyaklánccal vagy könnyű sállal megfejelve. Kombinálhatjuk különböző ingekkel: farmerrel vagy kockással mutat a legjobban, az összhatás keresetlen lazaságot mutat majd. De ahogy az előbb említettem, a fehér pólónak minden jól áll, akár a kötött kardigán, a zakó vagy egy vászonkabát is.

A legfontosabb kérdés az szokott lenni, hogy galléros, V vagy kerek nyakú darabot válasszunk? Ez tulajdonképpen teljesen rajtunk múlik, de egy pár szabályt ne feledjünk:

  • a kerek nyak a legsportosabb;
  • a V kivágás nyújtja a nyakat és a felsőtestet, így sokaknak ez a legelőnyösebb választás;
  • a galléros is jó választás, ilyenkor a felső gombot hagyjuk lazán kigombolva, és mindig figyeljünk a gallérra: ne legyen felállítva, mert nem divat, kivéve ha golfozunk. 

Tudj meg többet az idei trendekről:

 

süti beállítások módosítása