Stíler blog

Az 50 legjobb utcai outfit a New York-i divathétről

Az 50 legjobb utcai outfit a New York-i divathétről

2018. szeptember 10. - Pusztai Olivér

Elkezdődött a New York Fashion Week, ami a divatvilág egyik legfontosabb eseménye. De ez miért jó nekünk? Mert nagyon sok inspirációt szedhetünk össze azokból az utcai outfitekból, amikben a divatszakma krémje ellátogat a divatbemutatókra. Íme, az 50 legjobb szett, amiből érdemes inspirálódni, amikor éppen semmi ötletünk nincs, hogy mit vegyünk fel az őszi szezonban.

 4_21.jpg

MIÉRT ÉPPEN NEW YORK?

Talán mindenki számára egyértelmű, hogy a New York Fashion Week az egyik legfontosabb divatesemény a világon. Persze nem mehetünk el a párizsi, londoni, milánói vagy éppen a tokiói divathetek mellett sem, de a new yorki az első, ahol a következő szezon legfrissebb kollekcióit elsőként szemügyre vehetjük. Mindenki ott van, aki számít a szakmában, aki kapcsolatot szeretne építeni és szeretné a divat vénáján tartani a kezét. Nagyon sok divattervező jövője itt dől el, kerül a süllyesztőbe, vagy éppen emelik fel a csillagos egekig.


ccd.jpg

NE CSAK A KIFUTÓT FIGYELD, HANEM AZ UTCÁT IS!

Nyilván minden reflektorfény a legújabb kollekciókra és azok tervezőire irányul, de ne felejtsük el, hogy a high fashion mellett - amit jócskán át kell gondolni ahhoz, hogy azt az utcára hordható formában leképezzük - különös figyelmet érdemes szentelni azokra a “láthatatlan” szakmabeliekre is, akik a közönség közé ülnek. Ők azok, akik sietve, telefonjukat nyomkodva utolsóként esnek be a bemutatókra, és elsőként távoznak a soron következőre. Őket csak a szemfüles divat paparazzik kapják el, okkal, mert zseniális inspirációt adhatnak nekünk, hogy hogyan öltözködjünk ebben a szezonban. Meglepő de a legnagyobb divatmagazinok majdnem annyira fontosnak tartják az ő szettjüket is leközölni az online magazinok virtuális hasábjain, mint ahogyan azt a nagy tervezők esetében teszik.

56_1.jpg

MI AZ, AMIT IDÉN MINDENKÉPPEN ÉRDEMES TŐLÜK ELTANULNI?

Rétegesen viselt slip ruhák, formatervezett lábbelik, oversized és mintás ruhadarabok, indokolatlan mennyiségű állatminta és a látszólag össze nem illő textúrák tökéletes párosítása az, ami az utcai divatban azonnal feltűnik New Yorkban. Ezek az első inspirációk, amibe érdemes belekapaszkodni, hogy megjelenésünk up to date legyen a legújabb trendeknek megfelelően. Persze az is fontos, hogy a saját ízlésünk is jelen legyen.

Összeválogattunk tehát 50 olyan fotóinspirációt, ami segíthet neked, hogy könnyebben találd meg az egyéniségedhez legjobban illő trendeket és megvalósítsd hétköznapi szettjeidben. Kattints a galériára, és gondold újra a divatot ebben a szezonban!

 

süti beállítások módosítása