Stíler blog

Bújj a kedvenc sztárod cipőjébe!

Bújj a kedvenc sztárod cipőjébe!

2017. március 07. - Rigó Ági

Manapság mindenki multitaskingol. Nem elég, ha valaki csodás színésznő vagy slágergyáros popsztár, úgy tűnik, hogy minimum egy parfüm és néhány divatkollekció is kell, hogy valakinek számítson a világban. Idén tavasszal a cipőrajongók örülhetnek, ugyanis Jennifer Lopez, Katy Perry és Sarah Jessica Parker is újdonságokkal rukkolt elő.

image_4.jpg

A cipődivatban évek óta hódít a lapos talp, és a sportos stílus, de ez nem lehet akadály annak, aki szeretné magát divatdiktátor hercegnőnek érezni: (még) egy csodás tűsarkú mindig elfér a gardróbban. Akkor is, ha maximum 40 percet bírunk benne állni, és minden trükk ellenére is éppen csak kibírjuk az autótól az étteremig vezető rövid sétát. A most következő topánok igazi műremekek, különleges alkalmakra vagy a vörös szőnyegre találták ki őket.

A MEGFIZETHETŐSÉG HATÁRÁN

Elég egy filmkocka a videóklipből, hogy felismerjük Katy Perry bolondos, cukormázzal jól nyakon öntött stílusát, és így van ez a cipőkollekcióval is: már egyetlen részletből nyilvánvaló, hogy köze van a popsztárhoz. Csillag applikációk, vidám gyümölcsök, vattacukorszerű műszőrme  és intenzív színek várnak arra, aki szeretne Katy nyomába lépni 40-50 ezer forintos áron.

A FELEDHETETLEN CARRIE BRADSHAW

A Szex és New York divattörténelmet írt, és a cipőmániás Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker ügyesen kovácsol tőkét a szerepből. A saját nevével fémjelzett márkát 2014-ben indította, és a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet arra, hogy profi stáb vegye körül, így a cipők nem csak szépek, hanem kényelmesek is (állítólag). A klasszikus vonalvezetést dekoratív részletek, és itt-ott intenzív színek teszik különlegessé.

ALAPKELLÉK DÍVÁKNAK

Szemkápráztató csillogás és szexi vibe a jutalma annak, aki beruház egy igencsak borsos árú Giuseppe for Jennifer Lopez topánba, amit a művésznő a híres cipőtervezővel, Giuseppe Zanottival együttműködve alkotott meg. Érzéki szaténsznadál, veszélyesen magas tűsarkú gladiátor vagy csupa-Swarovski bokacsizma a vágyad? Ha így van, kezdheted dobálni a pénzt a malacperselybe, mert ezt a luxust bizony meg kell fizetni.

Ha kedvet kaptál valamelyik csodához, akár meg is rendelheted őket: Katy Perry, Giuseppe for Jennifer Lopez, SJP by Sarah Jessica Parker. 

süti beállítások módosítása