Stíler blog

5 stílusikon, akik bizonyítják, hogy 50 felett is van menőség

5 stílusikon, akik bizonyítják, hogy 50 felett is van menőség

2018. március 25. - Rigó Ági

Egy bizonyos kor után sokan hajlamosak elengedni magukat, kevésbé koncentrálni a külsőségekre. Persze, a reklámplakátokról 18 évesek mosolyognak, és a nagy divathetek kifutóin sokszor még ennél is fiatalabb lányok masíroznak. Ettől függetlenül a stílus nem kor kérdése, amit a következő hölgyek minden kétséget kizáróan bizonyítanak is.

lead_10.jpg

Inspirációt meríteni nemcsak az ifjúságtól lehet, sőt, néha érdemes kifejezetten keresni az idősebb generációt, mert bölcsességük sokszor merészséggel társul, és a napi trendeken túl is bőven szolgálnak inspirációval. Vannak, akiknek kifejezetten jól áll a kor, és persze olyanok is, akiken szinte nem is látszanak az évek. 

 

LINDA FARGO, AZ ÜZLETASSZONY

Az ikonikus New Yorki Bergdorf Goodman áruház alelnökeként a divat a szakterülete. Ez persze a stílusán is látszik: szívesen hord olyan klasszikus darabokat, mint például a ballonkabát, de a leopárdmintának és a vörös rúzsnak sem tud ellenállni. Az összhatás pedig magáért beszél: elegáns, mégis egyedi.

4_11.png

A FRANCIA SIKK NAGYASSZONYA

Isabelle Huppert-t nem kell bemutatni. A színésznő tökéletesen hozza a franciás sikket, amit oly sokan próbálnak ellesni a párizsi divatrajongóktól. Mindig könnyed és laza, akár egy estélyiben pózol a vörös szőnyegen, akár egy maszkulin szettben rója a francia főváros utcáit.

2_16.png

5 ÉVTIZEDNYI MODELLKARRIER

Ha Maye Musk neve ismerősen cseng, az nem véletlen. Hosszú modellkarrierje mellett benne tisztelhetjük Elon Musk édesanyját is, aki a SpaceX és a Tesla révén beírta nevét a történelembe. Maye nagy mestere a színeknek, az élénk rúzsoknak, és az extra fülbevalóknak.

3_16.png

CARINE ROITFELD, A STYLIST LEGENDA

A francia Vogue korábbi főszerkesztője igazi stílusikon, akit nem hoznak zavarba az aktuális trendek. A fekete szín, valamint a fűzős szandálok és csizmák a védjegyévé váltak. Mesterien variálja a különböző textúrákat, és minden alkalommal bizonyítja, hogy a fekete ruhatárban semmi unalmas nincs!

1_17.png

A SIKERES VÁLLALKOZÓ

Natalie Massenet nélkül az online shopping élmény ma egészen más lenne. Ő alapította ugyanis a Net-a-Porter-t, ami a luxusmárkák igazi tárháza. Új típusú vásárlói élménnyel lepte meg az arra fogékony közönséget, és néhány év alatt megváltoztatta a netes divat webshopokat. Stílusa nőies, és irigylésre méltóan mixeli a különböző színeket, mintákat és szabásokat, hogy végül egészen egyedi világot hozzon létre.

5_9.png

süti beállítások módosítása