Stíler blog

3 divatbaki, ami újra támad

3 divatbaki, ami újra támad

2017. február 20. - Rigó Ági

Egyszer rémesen ciki, egyszer hatalmas trend! Nem újság, hogy a divat folyton változik, de az, hogy ez a 3 trend visszatérőben van, komoly aggodalomra ad okot!
scream-queens-ban.jpg

A legtöbb divattrend folyton jön-megy, és ami ma még menő, könnyen lehet, hogy holnapután már a divatbaki kategóriába kerül. Ezért kell bombabiztos basic ruhatárat építeni és klasszikusokat vásárolni – mondja a bölcs divatszakértő, de azért lássuk be: mind elcsábulunk néha egy-egy újdonság láttán. Nemrég sorra vettük azokat a tavaszi színeket és formákat, amiket már nagyon várunk, most viszont jöjjön 3 olyan dolog, ami félelmetesen közelít, pedig boldogan meglennénk nélkülük is!

giphy_7_2.gif

Persze nem zárjuk ki, hogy van 1-2 ember a földön, akinek jól állnak, sőt, stílusosan viselik az alábbi trendeket, mi több, mindenkit bátorítunk arra, hogy az öltözködésével mutassa meg a személyiségét… de az biztos, hogy ha ezek a förtelmek visszatérnek, sokkal többet látunk majd belőlük az utcán, mint kellene.

1. A SZÍNES HARSINYA

Alapvetően egyáltalán nem vagyok harisnyapárti, de ez az én gondom… viszont a hupilila, paradicsompiros és méregzöld borzadályokat semmi szín ( :) ) alatt nem vagyok hajlandó elfogadni. Nincs ember, aki jobban nézne ki egy színes harisnyától, ellenben sokszor olyanok viselik, akiknek amúgy sem a lábszáruk a legszebb testrészük. Egy ideje már csak harisnya szaküzletek eldugott raktáraiban lehetett ilyen csodákra bukkanni, de ha hihetünk a New York-i divathéten bemutatott Prabal Gurung kollekciónak, az indokolatlan színű harisnyák nagy visszatérése már nincs messze.

2017-02-20.jpg

2. A GUMICSIZMA

A városban nem hordunk gumicsizmát. Azért nem, mert nem oda való, viszont csúnya, egészségtelen, és totálisan indokolatlan. Ennek ellenére jön a tavasz, az időjósok özönvízszerű csapadékkal ijesztgetnek, és biztos, hogy vannak egy páran, akik már fényesítik otthon a gumicsizmát. Pedig szuper vízálló cipők közül lehet választani és igen hatékony impregnáló spray-ket lehet kapni, amelyekkel elkerülhető a viselése.

A menőbb darabokat nem érdemes kidobni, ha esetleg egy angliai zenei fesztiválra készülünk a nyáron, mindenképpen érdemes lesz magunkkal vinni a jó gumicsizmát, ahogy Kate Moss is teszi szezonról szezonra.

54a90cb36d7ca_kate-moss-glastonbury-h-elh.jpg

3. A PLÜSS JOGGING

Már tényleg azt hittük, hogy sikerült a 2000-es években felejteni ezt a csodás darabot, de úgy tűnik, hogy valahogy mégis eljutott 2017-be a plüss melegítő. Még Paris Hilton privát stílusnaptárában is a legrosszabb időket jelképezi ez a darab, ami most visszatérni látszik. Rihanna már bevállalta a paparazzik előtt, és az amerikai webshopokban is egyre gyakrabban látni ezt a rémséget – csak idő kérdése, hogy eljusson hozzánk is.

untitled_1.png

süti beállítások módosítása