Stíler blog

2017 legfrissebb tavaszi trendjei

2017 legfrissebb tavaszi trendjei

2017. január 26. - Rigó Ági

Jön a tavasz, minden virágmintás lesz – ha csak ennyi történne az új szezonban, az nem lenne valami eget rengető, de szerencsére a nagy divatházak sokkal több izgalmas újdonsággal készültek. Jöjjenek 2017 tavaszának legfrissebb trendjei!

untitled.png

A SZÍN: SÁRGA

A szezon színe egyértelműen a sárga lesz, és még mielőtt fanyalogva lemondanánk róla, adjunk neki egy esélyt! Ennek a vidám és energikus színnek rengeteg árnyalata van a finom pasztellektől a neonon át a telt, meleg tónusokig. Mindenki könnyedén megtalálhatja a bőrszínéhez leginkább előnyös változatot, és máris nyert ügyünk van!
Ha egy teljesen monokróm szettet nem is vállalunk be, a sárga csodásan mutat semleges árnyalatokkal, és erősebb színekkel is, így könnyedén beilleszthetjük a már meglévő ruhatárba.

A MINTA: CSÍKOS

Vékony, vastag, függőleges, átlós vagy vízszintes – a csíkok 2017 tavaszán mindenképpen divatosak. Megidézhetjük a klasszikus, tengerész stílust egy breton csíkos felsővel, választhatunk könnyű nyári ruhát ezzel a mintával, vagy frissíthetjük irodai viseletünket egy finoman csíkozott nadrágkosztümmel.

Itt az ideje, hogy végérvényesen megszabaduljunk a „csíkos kövérít” tévhittől, és megtaláljuk a stílusunkhoz és testalkatunkhoz leginkább illő változatot.

AZ ÚJ SEMLEGES: KHAKI

A sokak által kedvelt military stílus idén egy minden eddiginél finomabb változatban tér vissza a divatba. A khaki szín nőies, légies szabásvonalakkal társul, így lágyítva a katonai zubbonyra emlékeztető hatást. Hordhatjuk klasszikus stílusban fehérrel kombinálva, de remekül mutat kékkel, vagy akár finom virágmintával is.

A RETRÓ: ROCKSZTÁR

A tervezők a hetvenes évektől napjainkig szinte minden évtizedből merítettek ihletet a rocksztárok és rajongóik ruhatárából. Ízléstől függően választhatjuk a hippisen laza vonalat, a 80-as évek glamúrját, vagy a későbbi grunge korszak is inspirálhat. Bőrdzsekik és miniszoknyák, rojtok, oversize szabásvonalak és szuper szűk ruhadarabok egyformán megférnek ebben a trendben.

A JACKPOT: INGRUHA

Az ingruha igazi alapdarab nyáron, soha nem megy ki a divatból, azonban tavaly ősszel a New York-i divathét bemutatóin újra kiemelt figyelmet kapott. Nem véletlen, hiszen ez a város a laza, praktikus stílus fellegvára. A tervezők újragondolták a klasszikust és saját stílusukra formálták: Zac Posen szűk derékkal és mesteri szabásvonallal tökéletes koktélruhát varázsolt, a Rag&Bone cool tunikát állított a kifutóra, a Paul&Joe-nál egy játékos masnival dobták fel a ruhát, a DKNY pedig szexi minimál verziót mutatott be.

AZ ÚJ SZEXI: VÁLL VILLANTÁS

A pánt nélküli felsők évek óta tartó diadalmenete véget ért, és az aszimmetrikus szabások veszik át a helyüket. Mindegy, milyen ruhadarabról van szó, ebben a szezonban az a jó, ha az egyik vállunkat megmutathatjuk benne. Lehet estélyi, ing vagy fürdőruha, ha aszimmetrikus a vállrész, idén nyert ügyed lesz vele.

süti beállítások módosítása