Stíler blog

Celebek és botrányos fogsoraik!

Celebek és botrányos fogsoraik!

2019. január 26. - Pusztai Olivér

Sztárok, akiknek nem volt millió dolláros mosolya, de most az van! Nem is gondolnánk, hogy egy ápolt fog és egy tökéletes mosoly mennyit tesz hozzá a tökéletes megjelenéshez. Erre a legjobb példák a most következő celebritások, akiknek álom mosolyt varázsoltak a szakemberek - bebizonyítva, hogy a lehetetlen igenis létezik.


amu_winehouse.jpg

Tom Cruise, Demi Moore, Emma Watson és Jim Carrey. Mi a közös ezekben a világsztárokban? Hogy rémesen kellemetlen fogsoruk volt, amikor még karrierjük kezdetén járni tanultak Hollywood vörös szőnyegén. Mindegyik celeb nagyon sokat köszönhet annak a beauty teamnek, ami az évek során (vagy éppen egy hét leforgása alatt) összerakta őket olyanná, amilyennek most láthatjuk őket.

 

Mert remélem, senki nem hiszi el, hogy ezek a sztárok ennyire tökéletes külsővel, és millió dolláros mosollyal látták meg a napvilágot. Ha mégis, akkor érdemes végignézni a most következő kiábrándító fotókat.

 

Egy biztos, mostanra mindegyik celebnek hihetetlenül szép fogsort rittyentettek a fogorvosok, és a jó benne az, hogy ezek a kezelések és beavatkozások itthon is elérhetőek kifejezetten pénztárcabarát áron. Persze nem mindegy, melyik klinikára látogat el a páciens és az sem, hogy milyen szaktudású orvosra bízza rá magát.



A LEHETETLEN IS LEHETSÉGES!

Tom Cruise, Cristiano Ronaldo, Nicolas Cage és Morgan Freeman. Ők azok a sztárok, akik olyan fogazati rendellenességekkel látták meg a napvilágot, hogy hiába a tehetség, sosem futottak volna be. Ha megnézzük Ronaldo és Cruise előtte - utána fotóját, megdöbbentő, hogy egy fogsor mennyire helyessé és sármossá tehet egy férfit.



AZÉRT, MERT SZTÁR VAGY, MÉG MOSHATNÁD A FOGAD!

A sok parti, a drogok, a hajnali tivornyázások, na és a nem megfelelő szájhigiénia bizony egyre romló fogsorhoz vezet, aminek az első jele a szuvasodás és a fogínyproblémák. Lindsay Lohan, Amy Winehouse, Steve Buscemi a legjobb példái ennek, akik csak elmosolyogják magukat és pontosan tudni, hogy hogy az alkohol és a narkó teljesen szétcsapta a fogaikat.



A FOGSZABÁLYZÓ IGENIS SZEXI!

Nagyon sok sztár a fogszabályozónak köszönheti tökéletes mosolyát. Gwen Stefani, Emma Watson, és sokan mások egyáltalán nem szégyelték a vékony fémhuzalt a foguk közepén, sőt, egy csapásra divatot teremtettek. Nekik köszönhető, hogy ami régen ciki volt, ma már menő dolog, és az is meglepő, hogy egyre többen kérik a stílusosabbnál stílusosabb fogszabályozókat “csak úgy”, mert pont úgy tud öltöztetni, ahogyan egy nyaklánc vagy egy karkötő.



DIREKT HÉJ A SZTÁROK ÚJ KEDVENCE

Ennek az eljárásnak számos előnye van amellett, hogy esztétikailag kifogástalan fogsort kaphatunk, ha éppen ezt választjuk. Demi Moore, George Clooney, Miley Cyrus és Catherine Zeta-Jones is a héjas megoldás mellett tette le a voksát, és a végeredmény egyszerűen zseniálisan gyönyörű!

 

RÉS A FOGAK KÖZÖTT: SZEXI VAGY NEM?

Sok olyan sztár van, aki diasthémával küzd. Ez annyit tesz, hogy az átlagnál nagyobb rés van a fogaik között, ami elsősorban esztétikai problémát okoz. Éppen ezért sokan hagyják is, mert kifejezetten jó ismertetőjegy lehet a vörös szőnyegen.



BELEHARAPTÁL A HOMOKOZÓ SZÉLÉBE?

Sok sztárnál láthatók letört, erősen megkopott fogak. Jim Carrey-nél például már-már védjeggyé vált a félbetört metszőfog, amikor megcsináltatta azt. Ha ilyen baleset ér bárkit, nincs oka az aggodalomra, hiszen tökéletesen helyre lehet hozni jó minőségű tömőanyagokkal.

c9b7795eaf39366845c866359c8e3b6d.png

+TIPP

Érdemes elmenni egy megbízható és jó fogorvosi klinikára, és kérni egy alapos szájüregi vizsgálatot, ugyanis sok rejtett betegség és rendellenesség kiderülhet, amiről a páciens egyáltalán nem tud.

 

süti beállítások módosítása