Stíler blog

Most felejtsd el ezeket a trendeket!

Most felejtsd el ezeket a trendeket!

2017. január 27. - Rigó Ági

Divathóbortok jönnek mennek, és ami az egyik évben még menő, az nemsokára unalmassá válik. Persze szó sincs arról, hogy örökre búcsút kellene mondani bárminek is, de a következő trendeket jobb, ha parkolópályára teszed egy időre.

 

A FŰZŐS BODY

A body villámgyorsan belopták magukat a szívünkbe, hiszen praktikus és kényelmes ruhadarabok (egészen addig, amíg nem kell a mosdóba mennünk). Nem is állítjuk, hogy le kellene mondani róluk, de az elöl mélyen dekoltált, fűzős verziót már annyi láttuk, hogy ideje megválni tőle egy időre.

2_12.jpg

TÚL SPORTOS OUTFITEK AZ UTCÁN

A sportos stílus évek óta hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, de míg kezdetben csak egy-egy sportcipővel barátkoztunk, ma már egyre elfogadottabb teljesen „játszósban” járni. Mielőtt útnak indulnál, jobb átgondolni, hogy az edzőterembe indulsz, vagy csak úgy nézel ki? Ha a második, akkor inkább vegyél vissza egy kicsit ebből a stílusból, remek friss trendek várnak, amikkel érdemes barátkozni 2017-ben.

3_11.jpg

A CHOKER

Ez a 90-es évekből visszatért ékszer olyan gyorsan hódította meg a bizsu boltokat, hogy még magyar nevet sem találtunk neki. Bársonyszalag, lánc vagy zsinór – tavaly kihoztuk belőle a maximumot, ne mindenki megcsinálta vele a kötelező Insta fotót, ne várjuk meg, hogy ez a legcikibb szelfik közé süllyedjen. Idén inkább maradjon az ékszeres ládikóban, hátha jövőre újra divatba jön.

1_14.jpg

süti beállítások módosítása