Stíler blog

Minden, amit tudni érdemes a Golden Globe divatról

Minden, amit tudni érdemes a Golden Globe divatról

2016. január 11. - Rigó Ági

Nyert a Saul fia és nyert Leonardo DiCaprio is. De a szobrocskák boldog tulajdonosain túl érdemes megemlékeznünk a vörös szőnyegen történtekről is, hiszen az ott nyújtott alakításért is többen díjat érdemelnének. Jöjjön hát minden, amit tudni érdemes a Golden Globe divatról!

JENNIFER LOPEZNEK SIKERÜLT FELÖLTÖZNI!

Bizony, nem csalás, nem ámítás, Ms Lopez végre szakított a naked dress trenddel, amit az utóbbi 1-2 évben gyakorolt, és egy teljesen korrekt Giambattista Valli ruhakölteményben jelent meg. Van a pózban némi Angelina-a 2012-es-Oscaron feeling, de ennyit igazán elnézhetünk a dívának.

2016-01-103.jpg

A LEGMEGLEPŐBB KIEGÉSZÍTŐ: KOCKAHAS

A hölgyek egy része igencsak meglepő kiegészítőt választott: kinek kell gyémánt és Louboutin, amikor ilyen feszes kockahassal büszkélkedhet? Más kérdés, hogy ez vajon egy ilyen nívós eseményre való-e, vagy inkább egy Ibizai jachtpartyn állja meg a helyét a trend… Mindenesetre ahhoz képest, hogy az utóbbi időben egyre többen vetkőztek neki a vörösszőnyegen, ez egészen jól sikerült.

2016-01-102.jpg

Brie Larson, Kate Hudson és Jennifer Lawrence

HASONMÁSOK KÍSÉRTENEK

Némelyik ruhát elnézve bizony elfogott a deja vu érzése… Lady Gaga önmagához képest meglehetősen visszafogott volt, de ha nem nézzük a naptárt, könnyen összetéveszthető lenne Marilyn Monrore-val.

A másik hasonmás nem más, mint Zendaya, aki az iPhone-ok emoji tárából vette az inspirációját.

2016-01-10.jpg

A TREND: ÖLTÖZZ KÍSÉRTETNEK

Értem, hogy nem divat a barna bőr, meg hogy egy csodás ekrü ruhánál kevés elegánsabb dolgo van a világon. De e két, külön-külön egyébként teljesen helytálló dologból rémes kísértetjelmezek születnek a paparazzik vakuinak fényében. A tavaly hódító piros szín ennél egy fokkal jobb választás volt.

2016-01-101.jpg

Rooney Mara, Zoe Kazan és Amanda Peet

MITŐL LESZ VAGÁNY EGY ESTÉLYI?

Idén a kiegészítők, a frizura vagy a smink helyett a sztárok a pózra voksoltak. Az eredmény tényleg szokatlan, szerintem még sosem láttunk ennyi nagyestélyis nőt zsebre dugott kézzel álldogálni. Valyon melyikük kerülhet be minden idők legszebb Golden Globe ruhái közé?

2016-01-104.jpg

Gina Rodriguez, Olivia Palermo, Jenna Dewan Tatum és Jaimie Alexander

Olvass még több Stíler cikket:

A legjobban öltözött férfiak a Golden Globe-on

2015 legemlékezetesebb pillanatai a divatban

4 ruhadarab, amit azonnal száműzni kell a szekrényből

2015 legnagyobb égései a vörösszőnyegen

süti beállítások módosítása