Stíler blog

Négy ruhadarab, amit azonnal száműzni kell a szekrényből

Négy ruhadarab, amit azonnal száműzni kell a szekrényből

2016. január 04. - Pusztai Olivér

Amikor a hőmérők higanyszála megüti a nulla fokot, ne adj isten lejjebb is megy, a férfiak öltözködése valahogy megváltozik. A stílusosságot felváltja a praktikum, és olyan ruhaarabok kerülnek elő, amiknek sosem szabadott volna. A hideg még nem indok, hogy rosszul, stílustalanul öltözködjunk. Íme 4 olyan téli divatbaki, amit érdemes kiküszöbölni.

 

BOJTOS SAPKA AZ OVISOKNAK VALÓ

bobble.jpg

Tényleg felveszik az ilyen sapkákat olyan férfiak, akik már elmúltak 5 évesek? Fontos a korunknak megfelelően öltözködni, hiszen enélkül soha nem fognak komolyan venni. Ha sapkában gondolkodunk, akkor válasszunk beanie-t. Szinte minden stílushoz párosítható, akár gördeszkán száguldasz, vagy éppen szövetkabátot hordasz.

beanie.jpg

A ideális beanie-nek pontosan kell illeszkednie a fejre, nincs rajta rikító logó és visszafogott, szürke, sötétkék, vagy például olajzöld színű. Ha egy extrémebb darabra vágysz, nézz körül a mintás és textúrált darabok között.

 

VÉGE A PUFIDZSEKI KORSZAKNAK

shinypuffa.jpg

Emlékszünk, hogy a kilencvenes-kétezres évek körül mindenki pufidzseki lázban égett? Ezzel az a baj, hogy már 2016-ot írunk. A pufidzsekinél még eggyel rosszabb dolog van, ha mindez fényes anyagból készült. Hiába meleg a kabát, ha rémes alakot ad viselőjének.

8d545509ce7deb5f561bb4511284bede.jpg

Télen a vastag holmik miatt sokkal jobb, ha olyan kabátot és felöltőt viselünk, ami optikailag nyújtja a testet, azaz hosszított szabásúak. Ezeket érdemes rétegezni is, erre már számtalan tippet adtunk. Idén számtalan menő kabáttrend közül lehet választani, csak meg kell találni az alakodnak legmegfelelőbbet.

 

CSŐSÁL HELYETT MARADJ A KLASSZIKUSNÁL

Az elmúlt években óriási divat volt a csősál. Praktikus, hiszen elég a nyakunkba akasztani, egyszer megcsavarni és már nincs is gond vele. Ebben az évben viszont újra a klasszikus darabok hódítanak, a csőcsál a múlté. 

snood.jpg

A legmenőbbek a textúrált és mintás darabok, főként a kockás modellek. Ha mégsem szereted a mintát, inkább a homogén színeket részesíted előnyben, mégis szeretnél valami pluszt belevinni, akkor tanulj meg többféle sálkötési technikát.

checkedscarf.jpg

A méretet illetően a sálakra idén igaz a minél nagyobb, annál jobb elve – válassz oversize sálat, ami szinte már pokróc méretű. 

 

A KARÁCSONYI RONDA PULCSI

Sokan gondolják, hogy a karácsonyi ronda pulcsikat menő hordani. Igen, ez így van: egy évben két napot és azt is otthon, a vicc kedvéért. De amikor ezt meglátom az utcán és más nyilvános helyeken akkor tényelg elgondolkozom, hogy elé érett-e a viselője korához képest. 

christmasjumpersno.jpg

Érdemes helyette norvég mintás pulóvert választani, ha már a télies feelingre hajtunk. Ezek nem csak szépek, de nagyon jól feldobják a téli, már-már egyhangú outfiteket. 

christmasjumpersyes2.jpg

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Válassz parfümöt a korodnak megfelelően

5 női ruhadarab, amit eredetileg férfiak hordtak

6 gyakori hajápolási hiba

Tökéletes borotválkozás titkai

süti beállítások módosítása