Stíler blog

2015 legnagyobb égései a vörösszőnyegen

2015 legnagyobb égései a vörösszőnyegen

2015. december 29. - Rigó Ági

Hiába a sok stylist és divattervező, van, amikor még a sztároknak sem sikerül felöltözni. Vagy valamiért azt gondolják, hogy feltétlenül egy rémes szettben kell feszíteniük, hogy címlapra kerülhessenek. A pontos motivációt nem tudhatjuk, de egy biztos: ezek azok az outfitek, amiket maximum farsangkor szeretnénk újra látni.

miley1.jpg

Voltak idén emlékezetes pillanatok a divatban, amik lélegzetelállítóan gyönyörűek voltak, de ide tartoznak a bátor választások, sőt a remélhetőleg feledésbe merülő trendek is. Olyan nincs, hogy valaki mindig tökéletesen néz ki, és van, hogy rossz ruhák történnek jó emberekkel… Na de ezt a 6 ruhát akkor sem értjük, ha minden jóindulatot beleadunk!

A LEGJOBB KIEGÉSZÍTŐNEK JÁRÓ DÍJ

FKA Twigs gyorsan jött és gyorsan el is tűnt a világ legnagyobb vörösszőnyeges eseményeiről, időnként szórakoztató is volt nem mindennapi stílusával, de ezzel a művészi kritikán aluli ruhával kiverte a biztosítékot. A legjobb kiegészítő díja mégis neki jár, hiszen ki ne akarna végigvonulni a Metropolitan lépcsőjén Robert Pattinsonnal az oldalán?

fka.jpg

DÍVÁSNAK INDULT, DE NEM AZ LETT

Jennifer Lopez biztosan nagyon meg akarta mutatni a Golden Globe gálán. Ruhája különleges, bár a tőle megszokott mély dekoltázs nem marad el. A lábát angelinásan kidobja, hogy biztos látszódjon, a haj hatalmas, és a smink is hozza a trendet. Az összkép mégis inkább a nagyon akarásról szól, nem pedig a könnyed csillogásról.

jlopez.jpg

KOMOLY TÚLKAPÁS KARDASHIAN MÓDRA

Kim K kismamastílusáról már megemlékeztünk a közelmúltban, de az év elején, még pocak nélkül is riogatta az embereket. A szuperszűk, testszínű latexruhában simán beállhatna egy szadó-mazó bár hosztesszének, csak a lakk combcsizma hiányzik. Én értem, hogy legyünk büszkék az alakunkra, de ennyi erővel nem is kellett volna ruhát felvennie.

kimmie.jpg

NEM APRÓZTA EL A RÉSZLETEKET

Madonna örökségét lehetetlen elvitatni, és mi is inkább a szebb pillanatokra emlékezünk. A Grammy díjátadón viselt szett viszont több sebből vérzik: a stílus, a hossz, az anyagok… na és persze a seggtartó, ami egy push up melltartóhoz hasonlóan kerekséget varázsol oda, ahol az már rég elveszett.

madge.jpg

AMIKOR RÁZUHANT A CSILLÁR MILEY-RA

Értem a humort, szeretem is. Miley Cyrus fellépőruhái mindig szórakoztatók, és a színpadon, a saját koncertjén nyilván azt vesz fel, amit akar. De a VMA-re miért érkezett egy kristálycsillárban hosszú, szőke rasztahajjal? Ha a naked dress trendet akarta kimaxolni, akkor gratula, sikerült! Lapozzunk.

mileyy.jpg

CSAK A MŰVÉSZETET LÁTJA

Beyoncé kishúga, Solange Knowles általában csodásan néz ki, ha valahol meg kell jelennie. Nem feltétlenül a legnagyobb tervezők kreációit választja, de mindig stílusos és merész. Itt viszont egy annyira művészi ruhát választott, ami már a viselhetetlen kategóriát súrolja, hiszen alig lát ki belőle. Azért viszont le a kalappal, hogy így is magabiztosan pózol a fotósoknak.

solangee.jpg

Olvass még több Stíler cikket:

2015 legszebb ruhái a vörösszőnyegen

21 outfit tipp sztároktól az ünnepi szezonra

Zseniális és botrányos férfi trendek 2015-ben

Divatbakik a céges bulin

süti beállítások módosítása