Stíler blog

9 tipp a divat legnagyobbjaitól, amit jó ha megfogadsz!

9 tipp a divat legnagyobbjaitól, amit jó ha megfogadsz!

2015. augusztus 19. - Pusztai Olivér

Az idézeteket valaki vagy szereti, vagy nem. Sokan közhelyesnek tartják, egy biztos, hogy örökérvényű bölcsességeket hordoznak magukban, és csak rajtunk múlik, hogy megfogadjuk-e őket. Ilyen gondolatokat ugyanúgy találunk a divat világában is, amiket olyan nagy divatmogulok, világsztárok és szakértők osztottak meg a világgal, mint Sophia Loren, Oscar De La Renta, vagy Karl Lagerfeld. És az az igazság, hogy nekik mi minden kételkedés nélkül elhisszük, amit mondanak. 

repositorio_obj_5308_1410346603.jpg

img_5369.JPG

- Ha pedig szeretnél up-to-date lenni a stílusokban, legyen szó kiegészítőről, öltözködésről, vagy szépségápolásról, meríts ötleteket innen.

img_5370.JPG

- A piros valóban az egyik legfigyelemfelkeltőbb szín, nem csak a nők körében örvend nagy népszerűségnek, hanem a férfiaknál is, akik egyre bátrabban hordják ezt a színt.

img_5371.JPG

- Monsieur Lagerfeld pontosan tudja, mitől döglik a légy! Ezt bizonyítja az is, hogy őt feketén kívül más színben nem is láthattuk!

img_5372.JPG

- Ez talán az egyik legbölcsebb gondolat, amit sokszor elfelejtenek a hölgyek. Aztán elképesztő divatbakikat követnek el, amiket sajnos nem lehet megbocsájtani.

img_5373.JPG

- És milyen igaz!!! A tökéletes megjelenés minden élethelyzetben elengedhetetlen, hiszen már anélkül is nagyon sok mindent közvetítünk magunkról, hogy egyáltalán kinyitnánk a szánkat. Az is igencsak beszédes, amikor olyan nők viselnek magas sarkú cipőt, akik egyáltalán nem tudják hordani azt… Nem hogy hordani, menni sem tudnak benne! :)

img_5374.JPG

- Coco Chanel nagyon sok szempontból úttörő volt a női divattörténelemben. Lázadt, mindig igyekezett más lenni és talán éppen ebben rejlett a sikere is. Legyen szó egy szexi magassarkúról, egy cluchról, vagy ékszerekről, öt fontos szabályt mindig érdemes betartani. 

img_5375.JPG

- No comment!:) Akiknek pedig nincsen stílusa, azok a legnagyobb divatbaki szörnyek. Trollkodnak úton-útfélen és sokkolják a körülöttük lévőket – persze mi nem voltunk restek és összegyűjtöttük a legszebb divatbakikat, hogy te biztosan ne kövesd el azokat!

img_5376.JPG

- A XX. század szexszibóluma bármit mond a divatról és az öltözködésről, szó nélkül elhisszük neki. Miért is ne tennénk, bizonyított elégszer! Kíváncsi lennék azért, hogy Loren hogyan festene fiatalon az idei nyár legnagyobb trendjeiben :) 

img_5377.JPG

- Ez az egyik legnagyobb igazság, amit a divatról el lehet mondani. Sokan úgy majmolják a legfrissebb trendeket, hogy közben fogalmuk sincsen, hogy vajon jól áll nekik, vagy sem. Egy a lényeg, hogy éreztessék mindenkivel mekkora divat victimek. Valóban azok, victimek, csak nem abban az értelemben, ahogyan azt ők gondolják! :) Érdemes először elgondolkodni, hogy vajon tényleg mit képviselsz te a divatban, az utcán, a hétköznapokban, aztán jöhet egy jó gardróbfrissítés, és a saját stílustökélyre csiszolása.

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

A nők és a smink esete

Az őszi divat már a dardróbodban van

A legtrendibb maxruha idén

Ízlésficamos sztárok, avagy akik elvesznek a stylistjuk nélkül

 

süti beállítások módosítása