Stíler blog

Az őszi divat már a gardróbodban van!

Az őszi divat már a gardróbodban van!

2015. augusztus 18. - Dobos Emese

Új szezon, új ruhatár? Te is unod az állandó variálást? Vagy éppen alig várod, hogy belevesd magad az őszi szezon legfrissebb trendjeibe? Bármelyik táborba is tartozol, jó hírünk van: a divat nem vész el, csak átalakul. Könnyen lehet, hogy az ősz legmenőbb darabjai már a gardróbodban lapulnak, csak éppen újra kell őket értelmezni egy cseppet.

Az őszi férfi trendkörkép után most vegyük csak szemügyre azokat a trendeket, amik még a nyár elején ütötték fel a fejüket, és ősszel is tartják majd előkelő helyüket a divatőrültek szívében (és szekrényében). Ha eddig csak elméletben ismerkedtél ezekkel az irányzatokkal és ruhadarabokkal, akkor pedig most itt az idő, hogy mély barátságot köss velük!

Okker-őrület

Az idei őszi szezon egyik alapszíne lesz az okkersárga, ez a mustáros, barnásabb árnyalat. Válassz ebben a tónusban pompázó blúzt, mellényt vagy egy vászonnadrágot, amit a hűvösebb időben majd ügyesen „téliesíthetsz” alá- és fölé öltözéssel, csizmával.
page1_1.jpg

Továbbra is culotte és ¾-es nadrágok

Legnagyobb örömünkre az ősz egyik alapdarabjának is marad a culotte, ráadásul most társulnak majd hozzá a háromnegyedes hosszúságú nadrágok, úgyhogy csinos bokákat fogunk még egy ideig villantani! Amíg meleg van, viseld croptoppal, könnyű blúzokkal, csíkos pólóval, ha pedig hűvösebbre fordul az idő, vegyél fel hozzá egy jó kis pulóvert, blézert, kabátot… 

page2_2.jpg

Maradnak a folklórruhák és a horgolás

A hetvenes évek még ősszel is tartják majd magukat, így maradnak a jól bevált etnikus elemek is: a folklórruhák, a horgolás és a kimonók, melyeket a nyár egyik alapdarabjának kiáltottunk ki. Míg meleg időben gladiátorszandállal hordtuk ezeket, kendőt kötöttünk a fejünkre és hatalmas fülbevalókkal passzintottuk, a hűvösebb időben pedig elővesszük a műszőrmét, a csinos csizmákat és a melegebb mellényeket!

page3_2.jpg

Rétegzés mesterfokon – nadrágra ruha és hosszú mellények

Nyáron már alaposan megtanultuk, hogyan rétegezzük stíler módon a kötényt, a nadrágra a ruhát, és nem hiába, hiszen ez a trend még ősszel is tartani fog. Ráadásul reneszánszukat élik majd a hosszú mellények is, amiktől ha nem kell tartani, ha egy csinos, karakteres kis övvel kombinálod, nem fogsz krumpils zsáknak látszani!

page4_2.jpg

További Stíler cikkekért kattints:

süti beállítások módosítása