Stíler blog

Ízlésficamos sztárok, avagy akik elvesznek a stylistjuk nélkül

Ízlésficamos sztárok, avagy akik elvesznek a stylistjuk nélkül

2015. augusztus 17. - Sebó Krisztián

Ki ne emlékezne a Björk testét átölelő hattyúra vagy Lady Gaga nyers husi ruhájára? Mindenkinek lehet rossz napja, de a világsztárok nem engedhetik meg maguknak, hogy úgy álljanak a kamera elé, mintha egy doboz troll öltöztette volna fel őket, becsukott szemmel, másnaposan!

ladyscreaming.jpg

Néha igen elcsodálkozunk, amikor egy olyan kaliberű híresség követ el divatbakit, akinek egy egész szépség-csapat lapul a háta mögött, akik miért másért kapnák a fizetésüket, ha nem azért, hogy ilyen helyzet ne fordulhasson elő? Tény, nem mindenki születik tökéletes stílusérzékkel, de egy-egy borzalmas, mókás vagy éppen polgárpukkasztó viselet láttán elgondolkozunk, az illető ilyenkor mit is gondolt, illetve miért nem képes egy hívást kezdeményezni stylistjának, hogy segítsen neki a végső döntésben? Persze olyan helyzet is előfordul, hogy a divatszakértő hibázik, de úgy gondolom, ebből van kevesebb.

Nem baj, ha egy színésznő vagy énekesnő nem tudja kiválasztani a megfelelő cipőt a báli ruhájához egy-egy nagyobb alkalom előtt. A stylist sem tud kiénekelni 8 oktávot, viszont ő ért a cipőhöz. Ilyen a világ egyensúlya, a jin és a jang meg a többi - amíg mindenki tiszetletben tartja a másik szakértelmét a saját területén, addig nagy baj nem lehet!

Nézzünk néhány szettet, amin mi is jókat kacagtunk!


JESSIE J: A piros borzadály és a kötözöttsonka esete

Parancsolsz, kedves Jessie J?! Az énekesnő nyilván nem olvasta eszmefuttatásunkat a gladitároszandálról, és átfogó körképünket is kihagyhatta a fűzők viselésével kapcsolatban. Pedig elkerülhette volna ezt a kellemetlen helyzetet. A túl szűkre fűzött cipellő mellé ráadásul sikerült vagy 2 számmal nagyobb ruhát is választani. Nem csoda, hogy még Jessie szemöldöke is felszaladt az összhatás láttán.


MILEY CYRUS: Amikor a popsztár felfedezte a rúdtáncosruhák báját

Erre nincsenek szavak! Bondázsbugyi, cicitapasz, neccruha és szőrme boleró? MIÉRT?! Értjük, hogy Miley szeret polgárt pukkasztani, sőt, még szeretjük is ezért a szokásáért. De ami simán ízléstelen, azzal nem tudunk mit kezdeni. Néha rossz ruhák történnek jó emberekkel.

KIM KARDASHIAN: Nemcsak a színnel van itt baj

A neoprén halála. Semmi baj azzal, ha valaki különösen büszke kerekded idomaira, ha tud hozzá megfelelő ruhát választani. Ebben a szettben viszont szegény Kimmie úgy néz ki, mintha mindjárt szétpukkadna: a cici, az öv és a szoknya esése... Jajjj.

BETH DITTO: Ami sok, az sok!

Ennél azért vannak jobb kialakítású ruhák is, még akkor is, ha valaki éppen a merész és extrém külsejével hódít. Minták, flitterek és még egy kis marabutoll is került erre a ruhára, ami amúgy egy rosszul szabott zsák szabásvonalával bír. Szerencsére az énekesnő általában ezerszer jobban néz ki!


PALOMA FAITH: Túl nagy, túl nude

:))) Az énekesnő is mosolyog magán, ami nem csoda! Amellett, hogy ez a ruha jópár számmal nagyobb az ideálisnál, még ráadásul a színe sem valami előnyös. Tilda Swinton például csodásan tud kinézni a sápadt bőrével szinte megegyező színekben - van valami ufósan elegáns az összképben. De Paloma Faith-nek ez most nem sikerült.

Olvass még több stílerséget:

süti beállítások módosítása