Stíler blog

Ne csak a strandon hordd a fürdőruhát!

Ne csak a strandon hordd a fürdőruhát!

2018. július 31. - Pusztai Olivér

Beütött a kánikula, nem meglepő, hogy legszívesebben egész nap fürdőruhában lennél! Szerencsére a fürdőruha már korántsem csak a vízpart mellett tökéletes választás. Hordhatod aktív pihenéskor vagy fesztiválozáshoz a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva. Ha úgy érzed, semmi sem gátolhat meg abban, hogy nyár végére elérd a megfelelő barnaságot, akkor a most következő inspirációk nagyon jól fognak jönni.

f02c1b0cd4c322ff0b6643862db3095e.jpg

Nem állítjuk, hogy a strandon kívül fürdőruhát hordani kifejezetten úrilányos stílusról árulkodna, de érthető, hogy a hetek óta tartó kánikulában mégis ilyesmire vetemedünk. Ha ügyelünk arra, hogy milyen alkalomra játsszuk meg ezt a trükköt, és ügyesen variáljuk a ruhadarabokat, igen menő szetteket lehet kihozni ebből a trendből.

 

A legtöbb fantázia a bikinifelsőkben van, hiszen ezeket szuper kombinálni bő, kivágott vagy áttetsző anyagú felsőkkel, vagy éppen egy lazán kigombolt inggel. Persze az egyrészesek is jó szolgálatot tehetnek, hiszen egy vagány vagy éppen elegáns dressz jól mutat, ha body helyett viseljük (mosdóba menni nem lesz egyszerű, most szólunk!). Kifejezetten érdemes kertésznadrággal kombinálni a bikinit és az egyrészest is, ha beleszerettél ebbe a trendbe mostanában, próbáld ki!

 

FESZTIVÁLRA

A fesztiválozás rajongói biztosan tudják, hogy a nyári melegben a legjobb olyan felsőt választani, ami egyszerre kényelmes, jól tűri a meleget és az sem baj, ha vizes lesz.

Ahelyett, hogy egyszál bikiniben flangálnánk a fesztiválon, érdemes kreatív és ütős szetteket kitalálni, így már a stílusfaktor is kipipálva!

Nyugodtan vigyél magaddal egy divatos egyrészest vagy trikint: ezek remekül kombinálhatóak farmersorttal vagy szoknyával, és kényelmesek is. A virágmintás vagy csíkos verzióktól kezdve, az aszimmetrikus és pántnélküli fazonokig rengeteg izgalmas darabbal találkozhatsz, amikkel biztosan feltűnőek leszel az idei év legnagyobb fesztiváljain.

 

süti beállítások módosítása