Stíler blog

4 tuti tipp, hogy hogyan viseld a kantáros farmert idén nyáron

4 tuti tipp, hogy hogyan viseld a kantáros farmert idén nyáron

2018. július 17. - Pusztai Olivér

A kertésznadrágok, szoknyák szépen lassan beszivárogtak a trendi utcai viseletek közé. Pár éve még csak a divatmagazinok hasábjain keresztül barátkoztunk az ötlettel, hogy újra magunkra öltsük ezt az ikonikus darabot, de ezúttal nemcsak a hétvégi kertészkedéshez. Ha megfelelő ruhákkal párosítjuk, még akár a munkahelyünkre is felvehetjük. Megmutatjuk hogyan!

 denim-overalls-streetstyle.jpg

1. HÉTVÉGI ÉS FESZTIVÁL STÍLUS

Legyen szó egy könnyed kerti partiról vagy egy őrült éjszakáról valamelyik fesztiválon, a hosszú szárú kertésznadrág mindkét helyzetben tökéletesen működik. Ha menőzni szeretnél, akkor válassz hozzá egy feliratos pólót, ha kicsit visszafogottabb szettre gondolsz, akkor egy basic póló is megteszi, a lényeg, hogy ne vond el a figyelmet a kantáros nacidról és kényelmes legyen a szetted. Válassz hozzá egy laza vászoncipőt és egy rövid pántos táskát, hogy ne zavarjon a mozgásban.

sarahwisted-overalls.jpg

2. KI A KANTÁROS FARMERSZOKNYÁT

Alapvetően bejön a kantáros megoldás, de inkább a szoknyát részesíted előnyben? Semmi gond, erre is van egy tök jó tippünk. Gondolkozz oversized pólóban vagy ingben, ha szeretnéd kicsit megbolondítani a szettet, akkor az egyik kantárt hanyagul le is engedheted. Válassz egy kis rerikült, ha a klasszikusabb megoldást kedveled, a menő dizájner clutchot pedig akkor, ha mindenképpen szeretnéd, hogy az összes szem rád szegeződjön. Tedd teljessé a szettedet egy magassarkú szandállal vagy egy igazán menő pumpsszal.

overalls-jumpsuit-street-style-2.jpg

 

3. AZ ÚJ KEDVENC ALAPDARAB

Az első két tippünkben a kantárosok domináltak, azonban ennél a szettnél inkább alapdarabként érvényesül. Felsőnek jöhet egy igazán domináns darab, ami a felsőtestedre tereli a figyelmet. Lehet egy vagány szitanyomat, egy menő old school logós póló, vagy egy romantikus fodros-bodros ing, amit egyébként is a szezon kiemelt trendjei között tartanak számon.

second-skin-overalls-800.jpg

 

 

4. MENJ A TUTIRA, VÁLASSZ EGY IGAZI KLASSZIKUST

Ha nem tudod eldönteni, hogy a laza boyfriend fazont, a kantáros miniruhát vagy a shortot válaszd, akkor menj a tutira és bújj bele egy igazi farmer klasszikusba, amit a 70-es évek divatja inspirált. Válassz hozzá egy egyszerű felsőt, például próbálkozhatsz breton csíkokkal is és lezárásképp egy fehér sneakert húzz fel, vagy egy vastag sarkú szandált, ami ugyancsak hajaz a hetvenes évek disco hangulatára.

kate_bosworth_steps_out_in_nyc_p49la60zvsnl.jpg

Ha rabul ejtett a kantáros nadrágok és szoknyák trendje, akkor kattints a galériára, ahol még több inspirációt találsz a világ nagyvárosaiból.







süti beállítások módosítása