Stíler blog

3 új és izgalmas illat nyár végére

3 új és izgalmas illat nyár végére

2017. augusztus 14. - Rigó Ági

Lassan elérkezik a nyár vége, ami sok szempontból nem olyan jó hír, de annak mégis örülhetünk, hogy a parfümgyártók már elkezdték csepegtetni az illatújdonságokat. Az őszi kínálatban új köntösbe bújtatott régi ismerősökkel is találkozhatunk, de aki valami frissre és meglepőre vágyik, az sem fog csalódni.

A BENNED REJLŐ ISTENNŐNEK

A patinás, francia Givenchy divatház a parfümöket is az haute couture színvonalára emeli. Az új, Dahlia Divin Eau de Parfume Nude a 2011-ben megjelent Dahlia Noir hagyományaira épít, és megmutatja a bennünk rejlő nőiesség ezer arcát. A parfüm kampányára ennek megfelelően a szexi szupermodellt, Candice Swanepoelt kérték fel, aki Peter Lindberg kamerája előtt igazi istennővé válik.

dahlia_divin_nude_460x300mm_presse_mediatheque_60068.jpg

A fejjegyben a gyümölcsös vonal dominál, a narancsvirágtea és a kajszibarack frissességével és zamatával. A szívjegy virágos jellegét az elegáns jázmin és rózsaszirmok nyújtják, míg az alap jegy bársonyos érzékiségét a fehér fák és fehér pézsma illata garantálja.

 

A ROMANTIKA ESSZENCIÁJA

Aki nem kedveli a túlbonyolított parfümöket, biztosan örömmel veszi a L’Occtitane új illatát, ami egyszerűségében nagyszerű: a francia cég küldetése az illat megalkotásának nem több, és nem is kevesebb, mint megfejteni a rózsa titkát, a szirmok aromáiban rejlő erőt.

Az eredmény pedig egy végtelenül romantikus illat a fejjegyben ribizlivel, fekete eperrel, málnával és vérnaranccsal, a szívjegyek közt kiemelkedik a vörös rózsa, míg az alapjegyek a klasszikus fehér pézsma rózsaszirommal, fehér szantálfával és vad málnával kiegészülve.

24et075r17_1.jpg

Ahogy a L’Occitane-tól már megszokhattuk, az eau de toilette mellett tusfürdőt, testápolót, kézkrémet, sőt ajakbalzsamot is választhatunk a Roses et Reines en Rouge illatkreációval.

 

AZ ÚJ GUCCI IMAGE-HEZ MÁR ILLAT IS TARTOZIK

Alessandro Michele alaposan felforgatta a korábban ismert Gucci márkát, ami a divatot illeti, és az új Gucci Bloom illattal a parfümök terén is elkezdett újat alkotni. A kreatív igazgató egy színpompás virágokkal teli kertet választott inspirációnak, amit magasan koncentrált, egyedi illat összetevőkkel valósítottak meg. Az indiai tubarózsa, üde jázminbimbó és a parfümgyártásban most első alkalommal használt lonc illata keveredik az új Gucci parfümben.

intl_key_visual.jpg

A kampány arcai Alessandro Michele közeli barátai, akik tökéletesen megtestesítik a divatház modern vízióját: Dakota Johnson, Hari Nef és Petra Collins.

 

süti beállítások módosítása