Stíler blog

5 tipp a hollywoodi mosolyért

5 tipp a hollywoodi mosolyért

2017. július 13. - Rigó Ági

Mindenki szeretne hófehér, millió dolláros mosolyt, de mit tehetünk, ha a természet nem ajándékozott meg ezzel a szépség-faktorral? Szerencsére nem ördögösség, hogy kihozzuk a lehető legtöbbet a mosolyunkból, csak érdemes ismerni néhány egyszerű trükköt.

services-teeth-whitening3.jpg

Mindenki csodásan néz ki a csoportképen, csak éppen te nem vagy megelégedve magaddal... Ha ismerős a helyzet, ideje szembenézni a valósággal, és bedobni egy pár trükköt annak érdekében, hogy a mindig lehető legjobb oldaladat mutasd a kamerának.

1. VISZLÁT, KÉNYSZEREDETT VIGYOR

A hollywoodi mosoly legfőbb titka az őszinteségében rejlik. Persze érthető, hogy nem mindig, minden pillanatban tudsz őszintén mosolyogva, derűlátóan tekinteni a jövőbe (és a kamera lencséjébe), de egy kis trükkel javíthatunk a helyzeten: gondolj valami olyasmire, ami tényleg boldoggá tesz! Mindegy, mi az – a családod, egy közelgő utazás, vagy hogy megszerezted az utolsó pár leárazott cipőt – a lényeg, hogy valami olyasmin mosolyogj, aminek tényleg örülsz! Így elkerülhető a kényszeredett vigyor, vagy éppen vicsor a fotón.

giphy_4_6.gif

2. VÁLASSZ EGY JÓ RÚZST!

Egy kis extra szín mindenkinek jól jön, pláne, ha esetleg rossz a világítás! Nem kell semmi extrémre gondolni, de egy hozzád illő szín jó, ha mindig lapul a táskádban. Ha a tökéletes mosoly a cél, akkor jól teszed, ha egy hideg árnyalatban gondolkozol – mindegy, hogy piros, pink vagy akár narancs – ugyanis a kékes tónus mellett fehérebbnek tűnnek a fogaink, míg a meleg színek vizuálisan sárgítanak.

gettyimages-74284348.jpg

3. SMINKELD A FOGADAT IS!

Bizony, jól olvastad! Hála a technika fejlődésének és a Signal csapatának, különleges alkalmak előtt akár a fogunkat is fehérré varázsolhatjuk egy kis ecsetes szerkezet segítségével. Úgy működik, mint egy korrektor, és elég felvinni a mosolygáskor látható fogainkra, várni egy pár percet, amíg megszárad, és máris egy lépéssel közelebb kerülünk Hollywoodhoz.

19379408_1017793344990129_7287529714183307264_n.jpg

4. VIGYÁZZ A FOGAIDRA

A fenti fogsmink remek instant megoldás, de azért a rendszeres fogászati ellenőrzésekről sem szabad megfeledkezni. Már egy sima fogkő leszedés is képes árnyalatokat javítani a fogunk színén, a még hosszabb távú egészségügyi előnyökről nem is beszélve! A dohányzás, a színes italok és ételek szintén befolyásolják a színt, ezért ha ragaszkodsz a fehérséghez, érdemes számolni velük.

roberts-allure.jpg

5. TANULJ MEG PROFIN RÚZSOZNI!

Megvannak a fehér gyöngy fogak, kéznél van a csodás rúzs – már csak használni kell ezeket a fegyvereket! Fontos, hogy rendszeresen radírozzuk a szánkat, ami megszabadít az elhalt hámsejtektől és simává varázsolja az ajkakat rúzsozás előtt. Radír után jöhet a hidratálás, majd a szájceruza, és a gondosan kiválasztott rúzs. Ha minderre figyelsz, nem érhet csalódás, amikor villan a vaku.

giphy_5_6.gif

süti beállítások módosítása