Stíler blog

Menő akarsz lenni? Felejtsd el ezeket a színeket!

Menő akarsz lenni? Felejtsd el ezeket a színeket!

2017. május 13. - Rigó Ági

Itt a napsütés, elő a színekkel! - Nem rossz gondolat, de nem mindegy, miben pompázol idén, hiszen az eredmény lehet szupermenő, de arapapagáj is. Utóbbi nem trendi idén, csak szólunk…

1_1_1.png

Sokan kerülik a színeket, és a feketét is feketével mixelik, így igazán könnyű kitűnni a tömegből egy jó kombinációval. A 2017. tavasz-nyári kifutókon egyértelműen dominált a sárga, de tavasszal is voltak más slágerszínek, és ahogy megyünk bele a nyárba, a paletta bővül. Most viszont azt vesszük sorra, hogy melyik színeket és árnyalatokat érdemes visszatenni a gardrób aljába, hogy még pihenjenek egy pár hónapot, mielőtt újra előszedjük őket.

MENTA HELYETT LEGYEN KÉK

Sokáig kitartottunk amellett, hogy a menta zöld a barátunk, de egyszer minden szép kapcsolatnak vége. Ideje most kicsit pihentetni ezt az árnyalatot, és inkább a világoskéket előtérbe helyezni. Gondoljunk csak egy csodás, könnyű babakék vászoningre! Szinte minden bőrtónussal és hajszínnel frissen és szofisztikáltan mutat.

KORALL HELYETT INKÁBB PINK VAGY NARANCS

A korallszín évek óta nagy nyári kedvenc, de kicsit megúszós, nem igaz? A pink és narancs keveredéséből lett árnyalat helyett idén térjünk vissza a gyökerekhez, és viseljük a két alkotóelemet külön-külön, teljes pompájában. Hogy pink vagy narancs? Ez csak a te döntésed!

VILÁGOSZÖLD HELYETT SÁRGÁK MINDEN MENNYISÉGBEN

Úgy tűnt, hogy a Pantone a Greeneryvel nagy trendet teremt, de most ennek itt a vége. Ha már viszonylag nehezen viselhető színekkel akarunk operálni, jobban tesszük, ha egy telt, határozott sárgát választunk: ráadásul könnyebb dolgunk is van azzal, hogy megtaláljuk a legelőnyösebb változatot, hiszen a mustártól a neonig számtalan lehetőség közül választhatunk.

süti beállítások módosítása