Stíler blog

10 Star Wars ajándéktipp a legnagyobb rajongóknak

10 Star Wars ajándéktipp a legnagyobb rajongóknak

2015. december 12. - Rigó Ági

Hamarosan bemutatják a Csillagok háborúja sorozat legújabb részét, és az egész világ Star Wars-lázban ég. Darth Vader és a többiek a divatba is betörtek, és csodás darabokat inspiráltak a bőröndtől a ruhán át egészen a cipőkig. Íme, a 10 legjobb Star Wars ajándéktárgy, amivel biztosan meglepheted a legnagyobb rajongót is.

leia.JPG

Az ajándék lényege, hogy örömet szerezzünk vele – mindegy, hogy éppen old timer autóverseny nevezésről, öntapadós kameráról vagy Darth Vader mintás sálról van szó. Az itt összegyűjtött ötletek ráadásul azért is zseniálisak, mert ha nincs kedved egy plázában versenyt futni az ajándékért, ezeket online is megrendelheted.

Készíts hát egy forró, téli italt, helyezkedj el kényelmesen, és indulhat a shopping!

1. Mindjárt jól indul a reggel, ha Leia hercegnő fejéből isszuk a kávét, nem? Külön finom megoldás, ahogy az ikonikus frizurából formázták meg a bögre fülét :)
Rendeld meg itt!

2. A tornacipők szezonok óta hódítanak az utcai divatban is. Elég egy farmer, egy csinos kabát és egy ütős tornacipő, és már indulhatsz is.
Rendeld meg itt!

3. Igazi Star Wars-rajongó nem élhet a képregény stílusú mintákkal díszített body nélkül!
Rendeld meg itt!

4. Nagy utazóknak kihagyhatatlan ez a csodás R2D2 bőrönd szett. Bár valószínűleg nem gurul majd magától a reptéren, az biztos, hogy magára vonja a figyelmet anélkül is.
Rendeld meg itt!

1_7.jpg

 

5. A Darth Vader sál különleges ajándék, hiszen csak kiterítve egyértelmű a minta, és ha valaki úgy érzi, hogy túlságosan felnőtt és komoly egy feltűnőbb darabhoz, ez a sál megoldást jelenthet.
Rendeld meg itt!

6. Ez a kötött sapka biztosan nem a visszafogott elegancia híveit fogja meggyőzni, de ettől függetlenül jófejség.
Rendeld meg itt!

7. A Bloomingdale's különleges kollekcióval készül a film premierjére. Egy ilyen stílusos és praktikus táska még annak is jól jön, aki egyébként nem nagy rajongója a Star Wars filmeknek.
Rendeld meg itt!

 

2_5.jpg

8. Nem annyira divat, de az Urban Outfitters diótörője zseniális! Ezzel a darabbal biztos lehetsz benne, hogy az erő veled van, amikor nekiülsz 3 kiló dió megpucolásának :)
Rendeld meg itt!

9. A Sugarbird idén az egyértelmű üzenetek híveire is gondolt. Ez a dögös, testhezálló ruha zseniális választás például egy stílusos combcsizmával és bőrdzsekivel.
Rendeld meg itt!

10. A Topshopnál szerencsére gondoltak azokra is, akik Luke Skywalkerrel akarnak álmodni. Egy ilyen Star Wars pizsamában biztosan sikerülni fog!
Rendeld meg itt!

3_6.jpg

 

 Olvass még több Stíler cikket:

12 partiruha, amiben te lehetsz az est sztárja

Tökéletes karácsonyi ajándéktippek stílusos férfiaknak

Egészséges, gyorsan elkészíthető ünnepi ételek

A tökéletes borotválkozás titkai

süti beállítások módosítása