Stíler blog

Sokkoló kismamadivat Kim Kardashian módra

Sokkoló kismamadivat Kim Kardashian módra

2015. november 21. - Rigó Ági

Kim Kardashian sosem a visszafogott eleganciáról volt híres. A minél átlátszóbb és lehetőleg testhezálló ruhák különösen érdekesen mutatnak, ahogy második terhessége végéhez közeledik. Biztos, hogy így kell kinézni egy kismamának?

lead_2.jpg

Ha meg kellene fejteni a zseniális beszólásairól (is) híres Kim stílusát, akkor azt hiszem, arra a következtetésre jutnék, hogy ő egyszerűen nem nagyon szeret ruhákat hordani. Ha mégis, akkor lehetőleg a minél áttetszőbb anyagok mellett dönt, szabás tekintetében pedig a lehető leginkább testhezálló vonalakat részesíti előnyben.

Szeretném leszögezni, hogy semmi baj nincs, ha valaki nem az elöl deszka, hátul léc testtípusba tartozik, és azt gondolom, hogy kismamaként is lehet valaki szexi, nőies, elegáns és divatos. Csak éppen ezek a dolgok Kim esetében kissé másképp festenek, mert a szettjeivel rendre átesik a ló túloldalára.

kim1.jpg

A közelmúltban Kim újabb szintre emelte a „naked dress” kategóriát – itt bizony mindent látunk a fekete csipke alatt. Ha a kedves férjét várná így a hálószobában, tökéletesnek is nevezhetnénk a ruhaválasztást.

Hordjunk színeket! Nincs is vidámabb egy könnyed, pink nyári ruhánál! De ha az ember lánya nem piszkafa, akkor érdemes lenne meggondolni, hogy hol legyen bő, és hol szűk az adott ruhadarab. Segítek: pont fordítva, mint itt.

A nagyi tapétája. Kim egy jeles divatesemény vörös szőnyegén viselte ezt a ruhakölteményt, ami már mintájával sem lopta be magát a közönség szívébe, de a magas nyak és a hosszú ujjak csak súlyosbították a helyzetet. Sosem gondoltam volna, hogy Ms Kardashian esetében ez felmerülhet, de talán egy kicsit több bőrt kellett volna mutatni, hogy oldjuk a tapéta-effektet.

masodik.jpg

Az elképzelés nem volt rossz, a megvalósításba mégis hiba csúszott. A rafinált szabás a tükör előtt még valószínűleg egészen jól állt, viszont az autóból kiszállva és lépve a szoknya mintha a kelleténél feljebb csúszott volna. Kár érte!

A teveszín rendkívül elegáns lehet, kivéve, ha a ruha úgy cuppan viselőjére, mintha egy második réteg bőr lenne. A szoknyahossz és a cipőválasztás csak abban segít, hogy még inkább összenyomja Kim alakját.

Őt ez szemmel láthatólag nem zavarja, hiszen itt van még egy, ugyanabból a hibából. Túl nude, túl szűk – mintha nem is lenne rajta ruha. A dekoltázst borító hálós anyag pedig hab a tortán. Ilyet csak egzotikus táncosokon szabadna látnunk…

harmadik.jpg

A mély V kivágás hosszítja az alakot és slankít. Meg a fekete szín is. Ez az összeállítás mégis inkább úgy néz ki, mintha valami szado-mazo klub hoszteszére álmodták volna meg. Nevezzetek konzervatívnak, de egy „nagyon terhes” kismamán nekem ez furán hat.

Ahogy az egyszínű szetteket kedveli a reality sztár, úgy a fűzőkbe is beleszeretett. Biztos olvasta az erről szóló cikkünket! :) Ez a ruha szerencsére nem fekete, de az oldalzsebek mind stílusban, mind elhelyezésben teljesen indokolatlanok.

Nem átlátszó ez egy kicsit? Csinos a nadrág, jó a cipő, a zakó is teljesen rendben van. De a teljesen átlátszó, csipkével kombinált felsőt nem értem.

negyedik.jpg

A ceruzaszoknya és a bársony blézer zseniális választás – pont annyira szexi, amennyire kell. De hogy már megint Kim melltartóját csodálhatjuk?! Miért? Ráadásul ezt a szettet (a napszemüvegből következően) fényes nappal sikerült elkövetni, nem a péntek esti ereszd-el-a-hajam buliban.

Fekete, csipke, átlátszó felül, átlátszó alul. Azt a ruhát esetleg egy Victoria's Secret modellen tudnám elképzelni, bár talán rajta is túlzás lenne. De a hatalmas pocakon feszülő csipke minden, csak nem szép.

És ha azt gondolnánk, hogy nincs több átlátszó anyag, hát Kim megmutatja, hogy van! Ez az overál egyszerűségében nagyon mutatós lenne, ha a kerekebb pontokon nem válna teljesen átlátszóvá. A hosszú, gyűrött kabátra már nincsen magyarázat. Sem mentség.

Olvass még több Stíler cikket:

A nők körében is divatos a bajusz

Így még sosem hordtad a ruháid!

Ciki lett, ami tegnap még divatos volt

Turbózd fel a reggeli készülődést

süti beállítások módosítása