Stíler blog

P*naparóka a divat New Yorkban!

P*naparóka a divat New Yorkban!

2018. március 09. - Pusztai Olivér

Már alig vártam, hogy megérkezzen a következő őrült ötlet a divat világából, ami kiveri a biztosítékot. Hála a tervezők kreativitásának és feltűnési viszketegségének, ez a pillanat is gyorsan eljött: egy divatbemutató keretén belül újra visszahozták a köztudatba a p*naparókát.

4967272d00000578-5413181-image-a-10_1519134554370.jpg

(fotó: Getty Images)

 

FURCSA TRENDEKBŐL SOSINCS HIÁNY

A divat- illetve szépségipar manapság mindenbe belekapaszkodik, ami egy kicsit is feltűnést kelt, netán segít az egyéniségünk kifejezésében. Ilyen volt a színesre festett női hónaljkutya, ami nagyjából két éve jelent meg a köztudatban és olyan szárok hirdették a social média felületeiken az új trendet, mint Madonna és Miley Cyrus.

Aztán még abban az évben megjelent a tevepata bugyi, amihez még most sem szeretnénk hozzáfűzni semmit, a Barbie vagina, illetve a vákumos szájnagyobbítás is, amitől minden vállalkozó szellemű nő pillanatok alatt alga evő hallá változhatott. Ha pedig a száj mérete véletlenül túl nagy lett, akkor azonnal kés alá fekhettek egy gyors szájkisebbítő műtét erejéig.

A férfiak inkább a manginánál és a szakáll divatnál őrültek meg, amikor különböző színűre festették az arcszőrzetüket és még szakáll ékszereket is beleaggattak, hogy a szezonális dekorlehetőségeket minél jobban kihasználják.

 

2018-BAN NINCS ÚJ A NAP ALATT

De térjünk csak vissza a p*naparókára és az ominózus divatbemutatóra! A Kaimin márka New York-i show-ja mindent felülmúlt: az előzmények ismeretében azt hittem, hogy már tényleg nem fogok meglepődni - de mégis! A modellek félmeztelenül léptek a kifutóra és intim részeiket jól megtervezett és beállított punk parókák takarták.

Megbotránkozhatunk, felmerülhet a kérdés, hogy “erre meg mi szükség volt?” De valójában az a helyzet, hogy csak 21. századi szemmel sokkoló ez a “divatkiegészítő”. Története a 15. századra vezethető vissza, amikor a nők elkezdték szőrteleníteni magukat. A teljesen csupasz nemi szervet azonban nem tárták a nagyvilág elé csak úgy mindenkinek, ezért készítettek rá különböző stílusú és formájú parókákat. A korabeli prostituáltak körében azért is volt népszerű ez a viselet, mert remekül eltakarta az akkoriban gyakori, és látványos tünetekkel járó nemi betegségeket.

süti beállítások módosítása