Stíler blog

Támad a színes hónaljkutya!

Támad a színes hónaljkutya!

2015. június 01. - Pusztai Olivér

Úgy látszik tavasszal és nyáron nem csak a rétek és a mezők válnak óriási színkavalkáddá, hanem a hölgyek hónaljkutyája is. Az új őrület hetek alatt lepte el a világhálót és olyan világsztárok is kipróbálták a legújabb trendet, mint Miley Cyrus, aki pár nappal ezelőtt osztotta meg büszkén rajongóival új, rózsaszín hónaljszőrzetét.

gallery-1430511491-sev-miley-armpit-2.jpg

Azt csak-csak megemésztettük, amikor fél évvel ezelőtt az angol urak virágokat dugdostak a szakállukba, köszöntve ezzel a tavaszt, majd pasztell színekből ombre stílusban festették be szakállukat a hajukkal együtt. Azt is leszögezhetjük, hogy még a hajfestésnél sem szerencsések az élénk színek, hiszen csak rosszul lehet kijönni belőle. 

dyed-arm-pit-hair-main.jpg

Amikor felfedeztük a képet, blogger társammal nem tudtunk megszólalni és mindössze egyetlen kérdés merült fel bennünk: MIÉRT? Egyszerűen nem találtunk racionális magyarázatot arra, hogy ez miért jó?

screenshot-2014-12-02-16-28-07-png.png

(Aztán Miley-ról kiderült, hogy – saját bevallása szerint – minden feltűnési viszketegségnek tűnő dolgot csak azért tesz, hogy felhívja a figyelmet a homeless fiatalokra. Bár mindenképpen dicséretes a világsztár részéről, hogy fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet, de számunkra még mindig nem világos a pink hónaljkutya és az otthontalan ifjúság közti kapcsolódási pont…)

pits3lksanflsan.jpg

Egy biztos, ahogyan nem veszünk fel forrónacit az irodába, úgy a hónaljkutya sem mutogatásra való, még akkor sem, ha színes. Mindenkinek szíve joga megnöveszteni/befesteni, de miért gondoljuk azt, hogy erre mások is kíváncsiak? 

Olvass még több Stíler cikket:

VIDEÓ! 3 pasztell szett férfiaknak!

15 tipp, hogy gyorsabban elkészülj reggelente

Ilyen BB krémet még nem láttál!

Conchita Wurst? Voltak nála sokkal bátrabbak is!

süti beállítások módosítása