Stíler blog

5 tipp, hogy milyen farmert NE vegyél

5 tipp, hogy milyen farmert NE vegyél

2015. június 12. - Dobos Emese

Felejtsd el, hogy mit látsz az utcán, vagy mi kapható az üzletekben, légy stíler! Mi segítünk, hogy kerülheted el azokat a farmertípusokat, amikben nos… garantáltan nem vagy az.

Idén a hetvenes évek visszatérésével a denim is megerősödött a női divatban: a nadrágoktól a dzsekiig minden menő, de idén felsők, szoknyák és ruhák és hódítanak ebből az anyagból. Ha nadrág, akkor magasított derekú, lehetőleg trapéz darab a régi-új sláger, de továbbra is nagy kedvenc a skinny és a boyfriend jeans. A farmerdzsekik terén kedvencünk az oversize fazon, lehetőleg kissé szakadt verzióban. De nézzük is azokat, amiket jobb messziről elkerülni!

j1.jpg

…túlszakadtat.

Nincs gond a szakadt farmerrel, menő, laza, egy elegánsabb felsővel is lehet stíler. Viszont döntsd el, hogy rojtokat viselnél vagy nadrágot, mielőtt fizetsz a kasszánál! Ha pedig otthon állsz neki koptatott, rojtos farmert kreálni, mert a Pinterest remek trükköket kínál: felejtsd ezt el és bízd rá olyanra, aki ért is hozzá. Úgyis látszik, hogy te csináltad. Még egy tanács: ha nincs gyönyörű vékony, formás lábad, kövéríthet.

j2.jpg

… jeggingst. (Vagyis a jeans és a leggings öszvérét, pedig először szerelemgyereket akartam írni.)

Mindegy, mennyibe került, gagyin néz ki. Fogalmam sincs, kinek támadt az az ötlete, hogy mennyire jó dolog keresztezni a cicanacit a farmerrel, tehát farmermintás cicanacit gyártani, de kár volt. És az ezzel a legnagyobb baj, hogy az esetek 99,9 %-ában olyanok hordják, akiknek igazán nem kéne. (Vajon hány szavazatot/like-ot/megosztást kellene összegyűjtenem, hogy betiltsák a leggings-ek M-es méret feletti gyártását…?) Elárulom, minél kevesebb az anyagban az elasztán, annál jobban formál. És összetart. Szóval senkinek nem kéne ilyesmiket hordani, ez egy olyan értelmezhetetlen, hibrid ruhadarab, mint a magassarkú flip-flop és a tornacipő. Darwin is megmondta.

j3.jpg

…ilyen csipkével kombináltat.

Szegény farmernadrág sír, hogy ezt teszik vele. Szép a csipke. Szép a farmer. Külön. De az olcsó csipke olcsó hatást kelt. Meglepő? Viseld akár a szakadt farmerod csipkefelsővel, jobb ötlet!

j4.jpg

…bármilyen fűzővel ötvözött megoldást.

Ne próbálkozz vele se otthon, de meg se vedd. Nincs több hozzáfűznivalóm.

j5.jpg

…oldalt dekoráltat.

Ez is egy tipikusan olyan megoldás, amit olyan alkatú lányok hordanak rendkívül lelkesen és előszeretettel, akiknek nagyon nem kellene. Meg ezt se kellett volna senkinek kitalálnia. Mindenféle masnik és csomózások oldalt, amik természetesen bevágnak, szorítanak, és optikailag őrülten szélesítenek. Még nagyobb fekete pont, ha színes is ráadásul!

Olvass még több stíler posztot!

 

 

süti beállítások módosítása