Stíler blog

Óda a hónaljbotoxhoz

Óda a hónaljbotoxhoz

2015. május 12. - Pusztai Olivér

Nagy átok, ha valaki az átlagosnál erősebben izzad, főleg nyáron. Bosszantó, mert hiába próbálunk ki számtalan kozmetikumot, és házi praktikát, igazán jó megoldás sajnos nincsen. Ezzel szemben a botox kezelés gyors, mindössze 15 percet vesz igénybe, hatása 5-7 hónap és a kezelés után jó ideig elfelejthetjük a dezodort, a stiftet, a kellemetlen szagokat és a csúnya, nagy izzadságfoltokat.

o-excessive-sweating-facebook.jpg

Lehet azon vitatkozni, hogy a botox egészséges vagy sem, de két dolog biztos vele kapcsolatban. Az egyik, hogy ez a legnépszerűbb esztétikai eljárás a világon, ugyanis becslések szerint majdnem 100 milliós nagyságrendű a világszerte elvégzett beavatkozások száma. A másik érv, hogy ha párhuzamot vonunk a botolinum toxin és az alumínium tartalmú izzadásgátlók között, akkor sokkal károsabb az utóbbi, ami akár Alzheimer-kórhoz, vagy nyirok- és mellrákhoz is vezethet (férfiaknál is). 

injection-e1428692081793-1024x827.jpg

Persze mindenkinek saját döntése, hogy él-e ezzel a lehetőséggel, mindenesetre a nyár megállíthatatlanul jön, és hozza magával a forróságot. Ha nem is szánod magad rá a botoxra, ezért pár praktikával akkor is tudunk szolgálni, hogy szárazabban, üdébben és magabiztosabban érezhesd magadat a nyári forróságban.

 

  • - Ha a kozmetikumok mellett maradsz az izzadásgátlás terén, akkor mindenképp aluminium mentes terméket vásárolj
  • - Sokat segít, ha természetes, vékony anyagú ruhákat hordasz (pamut, lenvászon)! Minél több benne a műanyag, annál jobban fogsz izzadni benne. 
  • - Nyáron sokszor az atlétát sem tudjuk elviselni magunkon, de ha utcára megyünk, mégis vegyünk fel alsóneműt! Mert így higiénikus, és mert ha eddig ezt nem tetted, akkor azt jelenti, hogy még nem láttad magad hátulról, amikor jól beleizzadsz a naciba és ott virít egy folt.
  • - Mivel még soha nem gyártottak olyan fehérítőt, ami kiszedte volna az izzadásgátló foltját a ruhából, így az összes fehér és világos ruha egy idő után hordhatatlanná válik. Ismerd fel időben és cseréld le a basic pólókat, mert a foltos, öreg ruhadarab (főleg, ha még jól bele is izzadunk) feltűnő és nem valami szép látvány. 
  • - Rendkívül hatékonyan hűsít a citrusos-mentás testpermet (ezt nyugodtan használhatják férfiak is). Elsősorban üde, friss hatást kelt és minimálisan csökkenthetjük az izzadást is. 
  • - Elegáns ruhák esetében mindenképpen vegyünk fel atlétát, vagy nők esetében kombinét. Felszívja az izzadságot és nem lesz foltos a ruhád.

 

Olvass még több Stíler cikket:

 

Tökéletes zokniválasztás hétparancsolata

10 érv a rövid haj mellett

5 tipp, hogy hamarabb elkészülj reggelente

Lazakötésű nyári pulóverek férfiaknak

 

süti beállítások módosítása