Stíler blog

5 tipp, hogy hamarabb elkészülj reggelente

5 tipp, hogy hamarabb elkészülj reggelente

2015. április 08. - Rigó Ági

Ülsz a szekrény előtt és üveges szemmel bambulsz, miközben felváltva pörög az agyad azon, hogy mit vegyél fel, és hogy már mennyire elkéstél? Ha megfogadod a tanácsinkat, sokkal egyszerűbb lesz ez a folyamat, és mindig lesz egy jolly joker outfit, amit szükség esetén előhúzhatsz.

Tervek, tervek, tervek

Előző este tervezd meg (legalább fejben), hogy másnap mit veszel fel. Ne felejtsd el megnézni az időjárás előrejelzést és a naptáradat, hogy ne csak stíler légy, de az időhöz és az alkalomhoz is megfelelően öltözhess fel. Rétegezz okosan, és ha munka után még vár rád egy randi vagy egy baráti találkozó, dobj be a táskádba egy váltócipőt vagy egy másik felsőt, ami egy pillanat alatt hivatalosból vagánnyá alakítja a szettedet.

landscape-1427992955-hbz-street-style-moscow-fw2015-day1-1dree-hemingway-index.jpg

 Az örökzöldek mindig beválnak

Ha végképp semmi ihleted nincs, és már mindent unsz a szekrényben, válassz egy klasszikus darabot. Ezután a többi adni fogja magát: párosíthatod hasonlóan örökzöld darabokkal, vagy vagány szettet építhetsz fel meglepő variációkból. Egy fehér ing vagy egy sötétkék nadrág mindig, minden helyzetben megállja a helyét.

la-modella-mafia-spring-2013-fashion-week-model-off-duty-street-style-stripes-via-style.jpg

Webre fel!

Ha már mindent unsz, és hetek óta próbálsz beújítani valamit, de egyszerűen nem sikerül… Nézz körül online! A legtöbb webáruház már nagyon felhasználóbarát módon működik, ha esetleg nem jó a szín vagy a méret, kockázat nélkül kicserélheted, vagy visszafizetik a pénzt. Viszont ha jól választasz, megnő az esélyed, hogy az adott ruhadarab nem jön szembe az utcán, és mindenki csak kérdezgetni fog, hogy honnan van a szupermenő outfited.

7134-le-21eme-adam-katz-sinding-nicole-warne-paris-fashion-week-fall-winter-2014-2015_aks9030.jpg 

Ne az ellenkező nemnek öltözz

Persze legjobb, ha elég magabiztos vagy ahhoz, hogy magadnak, magadért öltözködj. De ha ehhez még szükséged is van némi időre és önbizalomra, semmi baj: csak ne azért vegyél fel bizonyos ruhadarabokat, hogy azzal elkápráztasd az ellenkező nemet. Így elkerülheted, hogy izzadtságszagú legyen a stílusod – és hidd el, ezt viszont kivétel nélkül, mindenki észre fogja venni.

chunky-knits-tommy-ton-spring-2015-rtw.jpg 

Ismételj bátran

Ha különösen jól érzed magad egy összeállításban vagy éppen egy ruhadarabban, ismételd bátran! Segíteni fog abban, hogy megtaláld a stílusodat, és könnyebben építed majd fel a gardróbot olyan darabokból, amiket csodásan, stílusban maradva lehet egymással kombinálni.

street_style_inspiration_tommy_tom_men_fashion_trends_izandrew_blogspot_com_5.jpg

További stíler tippek:

süti beállítások módosítása