Stíler blog

2018 legszebb esküvői frizurái

2018 legszebb esküvői frizurái

2018. augusztus 09. - Pusztai Olivér

Legyen szó leengedett vagy feltűzött megoldásról esetleg egy csodálatos kontyról, itt az idő, hogy megismerd az idei év legszebb hajkölteményeit, amiért szinte az összes menyasszony meg van őrülve. Ha éppen még nincs ötleted, hogy a ruhádhoz milyen frizurát válassz, akkor adunk pár tippet, hogy kimaxold a nagy napot.


5_jpg.png

Maga a menyasszonyi frizura sokkal speciálisabb, hiszen kifejezetten egy alkalomra készül, valamint komplexebb és nehezebb elkészíteni, melynek kivitelezése tervezést és számos tényező figyelembevételét igényli (a ruha típusa, arcforma, fejforma). Olyan sokféle konty típus, díszítő elem és frizura variáció áll rendelkezésre, hogy a végeredménynek csak a fodrász szakértelme és kreativitása szabhat határt.

 

A menyasszonyi frizura elkészítését érdemes olyan szakemberre bízni, akinek nagy tapasztalata van az alkalmi frizurák terén. Ha az aranykezű fodrászod már megvan, de némi inspiráció még jól jönne, hogy mégis milyen legyen A Frizura, akkor itt az idő, hogy letisztázd magadban, hogy az idei trendek közül melyik az, ami igazán tetszik neked. Kattints a galériára és inspirálódj a a legszebb megoldásokból.

 

süti beállítások módosítása