Stíler blog

3+1 dolog, amit most kell megvenned

3+1 dolog, amit most kell megvenned

2018. április 10. - Rigó Ági

Végre érezhetően elérkezett a tavasz, ideje ennek megfelelően frissíteni a szépségrutinunkon és a ruhatárunkon is. Természetesen a cégek is előálltak már újdonságaikkal, ezekből gyűjtöttem össze néhányat, amit most érdemes kipróbálni, hiszen a hét végi shopping őrületben kedvezményesen lehet őket beszerezni.

kep002_2.jpg

Itt az április, menetrendszerűen érkeznek a Glamour-napok, amikor 4 napra mindenki beköltözik a bevásárlóközpontokba, és kihasználja a kedvezmények adta lehetőségeket. Nem árt komoly tervvel, és erős idegzettel készülni, hogy kibírjuk a karácsonyi őrülethez hasonló tömeget – de a csütörtöktől vasárnapig érvényes kedvezmények kárpótolnak, ha okosan tervezzük meg a projektet.

A most következő termékeket mi már teszteltük, ha te is kedvet kapsz valamelyikhez, a hétvégén érdemes egy Glamour kuponfüzettel útnak indulni!

 

1. A LEGMENŐBB KOMBINÁCIÓK

A külföldi beauty guruk kezdték, de ma már nálunk is elérhetők a rúzs+szájceruza, és a szempillaspirál+szemöldökceruza kombinációk. Ráadásul jelentősen barátibb áron, mint például a sokak által áhított Kylie Lip Kitek!

A Rimmel már tavaly bizonyította, hogy a tartós mattra száradó rúzsai a drogériás termékek között verhetetlenek – most pedig itt a Lip Kit kollekció 4 árnyalatban, ami 2.299 Ft-os áron elérhető a Rossmannban. A rúzs és a hozzá passzoló szájceruza kombó verhetetlen, ami a tartósságot illeti, nekem kizárólag olajos bázisú lemosóval sikerült eltávolítani.

kep005_2.jpg

2. VAN ÚJ A ZUHANY ALATT

Nem sejtettem, hogy a tusfürdők témakörében még lehet újat alkotni, de a Dove idén megtette. A legújabb, szuper ápoló és kényeztető termékük borotvahabhoz hasonló állagú, de kifejezetten zuhanyzáshoz készült. Amellett, hogy elég szórakoztató a tény, hogy hab jön ki a flakonból, nekem azért is szimpatikus, mert így edzés utáni fürdéshez vagy utazásokkor nem kell külön fürdőrózsát vagy szivacsot vinni, hiszen a Dove Shower Mousse eleve hab.

kep006_4.jpg

3. ITT AZ ÜDE, TAVASZI SZÍNEK IDEJE!

Bevallom, sokáig jártam manikűröshöz gél lakkra, és észre sem vettem, hogy a bolti lakkok milyen fejlődésen mentek át az utóbbi években. Simán bírják egy hétig a kezemen (annyi idő alatt úgyis megunom az aktuális színt), ráadásul a színválaszték is erősebb, mint sok körmös szalonban.

Ahogy megláttam a Miss Sporty friss, tavaszi színeit, alig vártam, hogy kipróbálhassam mindent!

kep004_2.jpg

+1: HELLÓ, HELLÓ!

A sok szépségápolás mellett érdemes egy kicsit a divatra is gondolni, ugyanis a hétvégi Glamour-napokon többek közt az F&F-nél is szuper kedvezmények érvényesek. Az új kollekcióból ez az egyszerű póló a kedvencem, ami egy lenge tavaszi szoknyával épp olyan menő, mint laza farmerral, sőt akár egy nadrágkosztümmel is kombinálhatjuk, ha úgy hozza a sors!

kep001_2.jpg

süti beállítások módosítása