Stíler blog

5 sminkcucc 5000 Ft alatt

5 sminkcucc 5000 Ft alatt

2018. február 04. - Rigó Ági

A drogériákban kapható sminktermékek nem feltétlenül jelentik a műfaj csúcsát – mégis vannak olyanok, amelyek megközelítik a profi vagy luxus márkák szintjét, már-már nevetségesen olcsón.

rimmel-1582-web.jpg

A közösségi média hangos a 10.000 Ft-os rúzsoktól és barátaiktól, ezért sokan úgy érzik, hogy ha nincs tökéletes Insta sminkjük, akkor lemaradnak valamiről. Nos, a jó hír, hogy ez nem igaz :) Felesleges megvenni a megbízhatatlan hamisítványokat, ugyanis a sarki drogériába besétálva is találhatunk olyan alapozókat, szemhéjpúdereket és egyebeket, amik minőségben megközelítik a felkapott márkák luxi faktorát – viszont töredék áron újíthatjuk be őket.

5000alatt.jpg

A SZEMPILLASPIRÁL – 3599 Ft

A szempillaspirálok legendásan azok a termékek, amikről még a leghíresebb sminkesek is azt mondják, hogy nem érdemes nagyobb összeget áldozni rájuk. A Bourjois Volume Reveal kiadása azért érdemel mégis említést, mert igaz, amit ráírtak a marketingesek: építhető. Vagyis egy rétegben hozza a természetes hatást, de 2-3 réteggel megközelíti a műszempilla kinézetet.

AZ ALAPOZÓ – 1299 Ft

Igen, jól látod, kedves Olvasó, nem írtam el egy nullával az árat. Nem állítom, hogy nem voltam szkeptikus a Miss Sporty Insta Mousse matt alapozójával szemben, de jelesre vizsgázott. Tökéletes fedést biztosít egész nap, és egy réteg transzparens púder elegendőnek bizonyult, hogy a helyén tartsa. A márka most megugrotta a színekkel kapcsolatos elvárást is, mert nem nehéz rátalálni arra az árnyalatra, ami természetesnek hat.

A KONTÚR – 3699 Ft

Kontúr ceruza nélkül lehet élni – de vajon érdemes? :) Hiába tart évek óta a kontúrmánia a sminkrajongók körében, amíg nem próbáltad megfelelő eszközökkel, addig nem tudsz semmit. Én is elszórakoztam a picit sötétebb alapozóval, bronzosítóval és egyebekkel… míg ki nem próbáltam a Rimmel Insta Duo ceruzáját, amivel nettó 3 másodperc alatt készül el a kiugró járomcsont és tűnik el a toka.

A PRIMER – 3399 Ft

Ha már idáig jutottál a cikkben, feltételezem, hogy nem kell különösebb kampányolást kerekítenem a primer műfaja köré. Nem kötelező használni, de ha tökéletes (közeli) bőrre vágyunk, és nem tartozunk a hibátlan baba bőrrel megáldott 1%-ba, akkor mégsem árt. Pláne, ha a tökéletesítés mellett még vitaminokkal is ápolja a fáradt bőrt, mint például a Bourjois Healthy Mix blurring primerje.

A SZEMHÉJ PALETTA – 4199 Ft

Vannak még ennél is olcsóbb paletták, de ha egy matt, selyemfényű és csillogó mixre pályázunk, ami minden stílusban működik, akkor érdemes beruházni a Rimmel MagnifEyes palettájára. A nude-tól az egészen színes válogatásig terjednek az opciók, a legújabb kiadás pedig a Rita Ora kollekció részeként jelent meg, és hibátlan füstös sminket készíthetünk vele.

süti beállítások módosítása