Stíler blog

2018 legnépszerűbb férfi frizura trendjei

2018 legnépszerűbb férfi frizura trendjei

2018. február 01. - Pusztai Olivér

Ha változásra vágysz 2018-ban és annyira elszánt vagy, hogy mindezt a frizuráddal teszed meg elsőként, akkor pár tippet mindenképpen érdemes megfogadni. Egy biztos, hogy idén szinte mindenki beújíthat valami újat, mert a klasszikustól a lázadóig minden stílusban fogsz találni valami nagyon menőt! De elsőként nézzük, hogy idén melyek a legnépszerűbb férfi frizura trendek!

medium-hairstyles-mens-1.jpg 

CSINÁLD MAGAD – PUNK STÍLUS

Mindannyian vágyunk egy kis lázadásra. És miért ne tennénk? Szembe menni az árral, kilépni a komfort zónából és valami szokatlant csinálni mindig izgalmas. Ez 2018-ban akár lehet egy teljes megőrülés és a jófiús stílusból elkanyarodhatunk a Sex Pistols és a punk stílus irányába. A következő hónapok egyik legerősebb tendenciája ugyanis ez lesz. Ehhez pedig szükség lesz bátorságra, minimum 4-5 centiméteres hajhosszúságra és sok waxra. Texturáld és kócold a hajad, használj erős finishing terméket! Ebben a stílusban a szabály, hogy nincs szabály! Kócold, tincsezd a hajad és ami a legfontosabb, ne törekedj a szabályosságra. Vizes zselét eszedbe se jusson használni, és időnként tisztázd le a fodrászoddal a nyakszirtedet, a tarkódat és kétoldalt a halántékodnál lévő hajat.

2018hair-punk.jpg

KLASSZIKUS ÚRIEMBER – A VIZES HATÁS

A hosszú haj folyamatos visszatérő a férfi divatba, főleg a mostani szezonban érezhető ez a trend. Persze nem a 80-as évek vállig érő dauerolt frizurájára gondolok, hanem ennél sokkal klasszikusabbra. Idén sok divatház modelljén láthattuk a vizes hatású, hátranyalt frizurát, ami roppant elegáns és klasszikus hatást eredményez. Itt talán nem is a hossz az, ami a lényeg, mint sem a jól megválasztott, közepes fényű zselé, amit érdemes egy ritka fogú fésűvel alaposan eloszlatni a nedves hajon.

2018hair-sweep1.jpg

AZ ÜGYELETES JÓ FIÚ – RÖVID TEXTURÁLT HATÁS

Azt hiszem, ez lesz a szezon legnagyobb kedvence. Rövid, könnyen kezelhető és a nők is imádni fogják. Gondoljunk csak Ryan Gosling vagy Tom Hardy jólnevelt, kisfiús ám annál szexibb frizurájára. Az elkészítése egyáltalán nem igényel túl sok időt, jófiúnak lenni mindig menő és szexi lesz, szóval hajrá! A te dolgod, csak annyi, hogy a fodrászodat munkára fogj, majd ha kész a vágás, neked már elég reggelente egy matt waxszal 5 perc alatt formázni a hajad! Még kézügyesség sem kell hozzá!

2018hair-parting.jpg

GRUNGE KORSZAK – FEJELJ BELE A BLANSPORBA!

Tavaly bombaként robbant a Zayn Malik által népszerűsített frizura a férfiak körében. Ezzel a hatással újra visszacsempésztük a grunge korszak egyik ikonikus frizuráját a hanyagul tépett hatást, amit átmenettel, vagy anélkül is elkészíthet a fodrászunk, de a lényeg a szőke festett rész a fejtetőn. Érdemes a szőkítést nem közvetlenül a hajtőnél kezdeni, minél inkább lenőtt hatása van a hajunknak, annál menőbb! Ha a szőkítés mellett döntesz, fontos, hogy használj szőkített hajra való kondicionálót, illetve hamvasító sampont a sárga hatás elkerülése végett.

2018hair-bleach.jpg

A G.I. JOE HATÁS – ÚJRA HÓDÍT A MILITARY STÍLUS

Vannak férfiak, akik a legkisebb erőfeszítést sem hajlandóak a frizurakészítésbe fektetni. Arc-, és fejformájuk tökéletes ahhoz, hogy az igazán rövid, katonai stílust elviselje és azt jól is hordják minden helyzetben. Ennél a frizuránál fontos, hogy a fodrász tiszta munkát végezzen és minden mértani pontossággal legyen levágva. A tökéletes hatás érdekében érdemes a frizurát egy, másfél hetente újra letisztázni és igazítani rajta.

2018hair-gi.jpg

süti beállítások módosítása