Stíler blog

7 lázadó trend az őszi szezonra

7 lázadó trend az őszi szezonra

2017. szeptember 05. - Rigó Ági

Az idei őszi és téli szezon a lázadásról szól a divatban. Szegjük meg a divat írott és íratlan szabályait, vigyünk kreativitást a hétköznapi outfitekbe is! Lehet ez egy váratlan szín, egy luxust sugárzó részlet vagy újszerű szabásvonal. A forradalmi hangulat azonban ne tévesszen meg, kényelmes, hordható, sőt, jól kihasználható ruhadarabok kerülnek a szekrénybe, ha ezekből a stílusokból válogatsz.

untitled_3.png

SZÜRKE HÉTKÖZNAPOK

Az irodai viseletben idén ősszel a szürke fog hódítani, de aggodalomra semmi ok: egyáltalán nem unalmas az új trend! Trükkös szabásvonalak, izgalmasan szabott zakók, szoknyák és nadrágok várnak ránk a tervezőktől.

4_4.png

Thom Browne, Stella McCartney, Ports1961

 

FARMERT FARMERRAL

Sokáig divatbakinak számított, hogy egyforma színű farmer holmikat kombináljunk, de az idei trend lázad a régi szabályok ellen. Ha friss és modern hatást szeretnénk elérni, érdemes kipróbálni az azonos anyagból készült szetteket.

6_3.png

Stella McCartney, Christian Dior, Calvin Klein Collection

 

KÉNYELMES KÖTÖTTEK

Felejtsük el a nagyiféle pulcsikat, a tervezők egészen mást álmodtak meg erre az őszre! A szabásokat darabokra szedték, majd művészi hanyagsággal újra összerakták – az eredmény pedig kissé oversize, rojtokkal díszített, és nagyon kényelmes.

5_3.png

Joseph, Acne Studios, Sonia Rykiel

 

EZÜST CSILLOGÁS

Ultramodern hangulatot árasztó ezüst ruhadarabok vonultak fel a világ divatfővárosainak kifutóin. A trendben a futurizmus és a hagyományos vonalak egységet alkotnak, így lehetővé téve, hogy akár a hétköznapjainkba is beépítsük őket.

3_7.png

Comme des Garcons, Emilia Wickstead, Chanel

 

BOHÉM PRINTEK

Jó hír a hippis stílus kedvelőinek, hogy a fesztiválszezon végeztével sem kell megválniuk a bohém mintáktól. A téli szezonban hímzéssel és felvarrt gyöngyökkel gazdagodik ez a stílus, így csempészve bele luxust.

2_8.pngErdem, Etro, Alexander McQueen

 

STRUCCTOLL-MÁNIA

A szőrme tovább hódít, de az igazi újdonság idén a strucctoll, ami kisebb vagy nagyobb mennyiségben bármit díszíthet a cipőtől a kabátujjon át egészen az estélyi ruháig.

1_8.png

Marni, Dolce&Gabbana, Prada

 

ITT A PIROS!

A "Hol a piros?" kérdés idén ősszel biztosan nem merül majd fel, ugyanis piros lesz mindenhol! A Givenchy annyira kimaxolta a trendet, hogy teljes őszi kollekcióját ebben az árnyalatban álmodta meg. A piros idén lehet szexi, romantikus, modern vagy akár sportos stílusú is, mindenképpen frissen fog hatni. 

7_2.png

Jil Sander, Givenchy, Versace

süti beállítások módosítása