Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stíler blog

10 étel, amitől jobban teljesítesz az ágyban

10 étel, amitől jobban teljesítesz az ágyban

2017. július 28. - Pusztai Olivér

Sokszor jobb a szexet a konyhában elkezdeni. Mármint, ha tudod, hogy mik azok az ételek, amik afrodiziákumként hathatnak rád, vagy növelhetik az ágyban nyújtott teljesítményedet. A most következő fűszerektől, gyümölcsöktől és zöldségektől biztosan meg fogsz táltosodni.

61003076-seks-poza-ljubav-strast-poljubac.jpg 

 

1. GRÁNÁTALMALÉ, AZ ÚJ VIAGRA

Növeli a szexuális vágyat és javítja a sperma minőségét. Csökkenti a szorongást és a depressziót. Mindezt egy kutatás során fedezték fel, ahol 11 férfinél és nőnél tapasztalták ugyanazt a jótékony változást.

 pikcs_1.jpg

 

2. GÖRÖGDINNYE, AMI ELLAZÍT

Ez a nyári gyümölcs nem csak smoothie készítésére jó, vagy zseniális hidratáló, hanem sok likopin, citrullin és bétakarotin található benne. Ezek az anyagok nagyban segítenek relaxált állapotba kerülni és felpörgetni a nemi vágyat.

dinnye-szeletek.jpg

 

3. MÁLNÁVAL TOVÁBB BÍROD

Napi egy marék málnában annyi fitokemikália van, ami hozzásegít ahhoz, hogy nagyobb legyen a libidód és növelje a szexuális állóképességedet. Csak aztán óvatosan, mert a kalóriatartalma meglepően magas! Persze, ha ledolgozod az ágyban, akkor tök mindegy. ;)

malna.jpg

 

4. GYÖMBÉR, AMI TÁGÍTJA AZ EREKET

Ez a fűszer nem csak arra jó, hogy a gyomorsavtúltengést javítsa, hanem kifejezetten értágító hatása van, ami sokat segít a nagyobb erekció érdekében. 

gyomber_nagy.jpg

 

5. ZELLER: HORMONT STIMULÁL

A zeller nem a legfinomabb zöldség. Sokan nem is kedvelik annyira, pedig jótékony hatással van az androszteron termelésre, ami egy férfi nemi hormon, és feromonszerű hatása van. 

telina-de-radacina-giant-prague_7738793.jpg

 

6. AZ EPER ÉS AZ ÉTCSOKI

Nem hiába eszik az epret étcsokoládéval fondüként, hiszen az eper a másik óriási fitonutrienesekben gazdag gyümölcs. Emeli a spermaszámot, miközben az étcsokoládé endorfint szabadít fel, pontosabban feniletilamint, ami a szervezet úgymond belső amfetaminja. 

eperfoto_0.jpg

 

7. SPÁRGA A TÖBB ORGAZMUSÉRT

Az egyik leghíresebb afrodiziákumok egyike. Magas A-vitamin, B6 és folsav tartalma miatt elősegíti a hisztamintermelést. A magas hisztaminszint pedig sokkal több orgazmust eredményez.

113006_sparga02-201510171223.jpg

 

8. CSILI A FORRÓBB SZEXÉRT

A csili paprika nem csak az ételek ízét dobja fel, hanem a szexuális együttlétet is. Ugyanis ebben a fűszerben nagyon sok kapszaicin van, ami az endorfin felszabadulását segíti elő a szervezetben. Az endorfin pedig eufóriát okoz, azaz sokkal felszabadultabb lehet a szex.

 cayenne-bors-csili1.jpg

 

9. FOKHAGYMA A JOBB EREKCIÓÉRT

A fűszerek királya szinte minden ételben megtalálható. Érdemes főzni és sütni a fűszert, különben az ágyig sem jutunk el a párunkkal erős szaga miatt. Viszont ha már megettük, akkor a benne lévő allicin vegyület növeli a vér áramlását a nemi szervbe, ami sokkal nagyobb erekciót okozhat.

fokhagyma.jpg

 

10. OLAJOS MAGVAK A NAGYOBB TELJESÍTMÉNYÉRT

Az olajos magvak általában tele vannak Omega 3 zsírsavval, ami extra energiát jelent a hálószobában. Ezen kívül tartalmaznak még arginint is, így az ágyban nyújtott teljesítmény sokkal nagyobb lehet, mint nélküle.

olajos_magvak.jpg 

süti beállítások módosítása