Stíler blog

16 új rúzs, amit érdemes kipróbálni tavasszal

16 új rúzs, amit érdemes kipróbálni tavasszal

2017. május 11. - Rigó Ági

Végre megérkezett a tavasz, ideje a sötét, matt téli rúzsokat parkolópályára tenni, és megtalálni kedvenceinket a legfrissebb árnyalatok és textúrák között!

kep021.jpg

A 2017-es tavaszi kifutók bővelkedtek a feltűnő rúzsokban. A pár szezon óta hódító matt finishek idén lágyabbak, bársonyosabbak lettek, sőt elkezd visszatérni a szájfény is. Népszerűek a klasszikus pirosas árnyalatok, de a pink és narancsos színek rajongói is biztosan megtalálják majd a nekik valót. Idén is menő lesz a nyaranta mindig népszerű korallszín, ha pedig valami vadat keresünk, érdemes kipróbálni egy élénk, már-már lilába hajló pinket!

 

MINDENKI KEDVENCE, A PIROS

A piros rúzs télen-nyáron trendi, de most érdemes a legteltebb, élénkebb változatok közül kipróbálni egyet, és a móka kedvéért kiegészíteni egy komolyabb réteg transzparens szájfénnyel, hogy az összhatás modern és trendi legyen.
1_17.jpg

Shiseido Rouge Rouge RD501, Chanel, Estée Lauder Pure Colour Envy VENGEFUL RED 05,  
Yves Saint Laurent Kiss & Blush Vice Versa 03

 

PINK MINDEN VERZIÓBAN

Az egészen élénk UV árnyalatoktól a melegebb fuksziáig terjed a pinkek sora. Érdemes észben tartani, hogy a hidegebb változatok a világosabb bőrhöz mutatnak igazán jól, az oliva vagy lebarnult bőrhöz már előnyösebb a meleg tónusok közül válogatni.

2_19.jpg

BE KISS&GO Lip Colour Stick 02 Rosebud, Sisley Phyto-Lip Twist 10 Sugar, 
Clinique Pop Matte matt rúzs + primer 04, BE BRILLIANT SHINE rúzs 016

 

A NYÁRI SLÁGER: KORALL

A narancsos színű rúzsok reneszánszukat élik manapság, itt az alkalom, hogy összebarátkozzunk velük! Ha esetleg önmagában túlzásnak érzed ezt a színt, érdemes egy pink vagy piros rúzzsal rétegezve viselni, hiszen így „kikeverheted” a hozzád legjobban passzoló árnyalatot.
3_16.jpg

Yves Saint Laurent Vernis á Lévres Vinyl Cream 406 , Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats 217, Lancome Shine Lover 136 rúzs, BE LICIOUS LIPS NUTRI GLOSS 004 Smooth

SZIGORÚAN DIVATŐRÜLTEKNEK

Azok sem maradnak hoppon, akik télen bolondultak a sötétzöld, a fekete vagy éppen a sötétbarna rúzsokért. A legmerészebbek nyáron az extrémen csillogó szájfények, a glitteres textúrák és a pink legvadabb árnyalatai közül válogathatnak.
4_15.jpg

Sisley Phyto-Lip, Bourjois Edition Velvet 08, BE Brilliant Shine 015 rúzs,
Estée Lauder Pure Color Envy Shimmer 16, Berry Provocative

 Szakmai támogatónk a Marionnaud Parfümériák volt.

süti beállítások módosítása