Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stíler blog

A 11 legfurább szexjátékszer

A 11 legfurább szexjátékszer

2017. február 27. - Pusztai Olivér

Az ember szexuális életének tényleg csak a képzelet szab határt. Ezt bizonyítja az is, hogy évről évre egyre furcsább szexuális játékokat dobnak piacra. Van itt minden, mint a búcsúban, és ezen nem csodálkozhatunk, hiszen a szexualitásnak és az örömszerzésnek is ezer különböző formája lehet. Íme a 11 legfurább, amit elsőre nem tudtunk hova tenni (és ezt szó szerint is lehet érteni).

 81kcx01s4sl_sl1500.jpg

1. Huncut kacsa fürdéshez

Málnahab színű bájos szilikon kacsa, fétis szájgolyóval. Ha a hölgyek éppen a fürdőben vágynának egy kis gyengéd kényeztetésre. Csak a kisgyerek nehogy einstandolja!

x12676.jpg 

 

2. Eiffel-torony formájú dildó

A fenékbe helyezhető Eiffel-torony formájú gumi dildót kizárólag perverz idegenvezetőknek, vagy megszállott világutazóknak ajánlom. Ők a korábbi cikkünket is biztosan imádni fogják, amiben olyan szexuális eszközöket mutattunk be, ahol a design és a szexipar szorosan összefonódva a leglátványosabb szexuális segédeszközöket keltették életre.

x12677.jpg

 

3. Irodai szexjáték

Első látásra egy irodai kelléknek látszik ez az egyébként S&M eszköz, melynek a felső, karomszerű nyúlványát és a hegyes kerekét lehet használni szex közben. Szóval, ha mindig is vágytál az irodai szexre, akkor itt az idő, hogy kipróbáld, és még az sem baj, ha a kellékeket az asztalon felejted, hiszen sok különbség nincs közte és a iratkapocs kiszedő között.

800wide.jpg

 

4. 3D-s férfi maszturbációs henger

Kívülről egy minimál stílusú asztali dísz a nappaliba, de ha beledugod a lompost, úgy kényeztet, ahogy a barátnőd sem. Azért a síkosítót töröld le használat után, mert azt már nehéz kimagyarázni, miért csúszik az asztali dísz.

11091204-originral_jpg.png

 

 5. Hordozható kinyalóka

A 10 nyelvből álló apró propelleres kis „mütyűr” tökéletesen álcázza magát elektromos mini ventillátornak, de a lapátok igazából ultra finom kis nyelvecskék, amik a csiklót izgatják.

46091-42.jpg 

 

6. A tiltott gyümölcs a legizgatóbb

Mennyire örült volna Hófehérke ennek a vicces almának! A rezgő intim masszírozólabdának 10 különböző fokozata van és mindegyik szint garantálja, hogy eljuttat a csúcsra. Őrület! :)

 41hd3usq7rl_sy355.jpg

 

 7. A pónifarok

Ha éppen odáig voltál az Én kicsi pónim sorozatért és igazából mindig is szivárvány póninak szerettél volna öltözni farsangkor, akkor most itt az idő. Ez a boroszilikát üveg fenék plug, ami egy rózsaszín pónifarokban végződik, egyszerűen csodálatos! Ha éppen a rózsaszín nem tetszik, választhatsz lila, sárga, vagy kék színből is... #nefelejtselnyeríteni

img2.jpg 

8. Fenékbe és vaginába dugható cseresznye

Ha már annyi mindent dugtunk a fenekünkbe, jöjjön egy cseresznye is! Azt állítja a gyártó, hogy annyira diszkrét, hogy senki sem veszi észre. Ja, és azt állítják, hogy ez egy best seller termék!!!

#demiértcseresznye #rezegniistud

61gn9rdauwl_sy450.jpg

 

9. Vibrátoros combhám

Ennél a „szerszámnál” lehet igazán súlya annak, amikor azt mondják neked, hogy „Seggbe rúglak”...

33569.jpg 

10.Fürdőszobai fellépő

Azt hiszem, már jól ismerjük a kilépőt, de a fellépőt nem igazán. Ez a vákuumos lábtartó akkor jön jól, ha a kedvesünket éppen a zuhany alatt kívánjuk meg. És mint köztudott, a viszonylag szűk kabin nem sok lehetőséget nyújt a pózokat illetően, de a fellépő segítségével máris számtalan póz közül választhatunk.

19975-2.jpg 

11. Elektromos kesztyű

Azoknak, akiket nehezen lehet felvillanyozni. Oké, félretéve a tréfát ez egy olyan kesztyű, amivel a nemi szerveket lehet stimulálni. Pár voltos kisülései még éppen kellemes érzést okoznak (legalábbis ezt állítják).

 81kcx01s4sl_sl1500.jpg

 

süti beállítások módosítása