Stíler blog

5 elképesztő szépségdili a Instagramról

5 elképesztő szépségdili a Instagramról

2016. június 15. - Rigó Ági

Fura manikűrök, nem mindennapi sminkek és hihetetlen frizurák tárháza az Instagram. Képek és videók ezrei bizonyítják, hogy a (néha csak önjelölt) szépségguruk fantáziája határtalan. Jöjjön az 5 legelképesztőbb szépségdili!
glitter-roots-nov-13-xlarge.jpg

 Szinte minden héten lábra kel egy-egy újabb szépségdili. Van, amelyik évekig a köztudatban marad, hatalmas rajongótárbort építve ki magának, és vannak, amelyek pillanatok alatt eltűnnek a süllyesztőben. Most összeszedtük az 5 legfurábbat, tessék csodálkozni!

 

1. #GLITTERROOTS, AVAGY CSILLOGÓ HAJTÖVEK

Több, mint 7700 poszt jeleníti meg azt a csodás pillanatot, amikor a frizura csillámos hajtővel egészül ki. Nem tudom, hogy ez, vagy a nemrégiben előkerült hajstencil a durvább, mindenesetre nem szeretnék ott lenni, amikor a delikvens megpróbálja kimosni a hajából a sok glittert. Ettől függetlenül biztosan van az a fesztivál, buli vagy csillámpóni kongresszus, amikor indokolt egy ilyen frizura.


2. #BUBBLEEYELINER, HA AZ EGYENES TUSVONAL MÁR UNALMAS LENNE

Nekem még az egyenes tusvonal megrajzolása is magas matematikának tűnik sokszor, de a profiknak itt a buborékos verzió. A videó megtekintése után azért kiderül, hogy nem is olyan hatalmas ördöngösség ez a smink trend, mint amilyennek elsőre tűnik!

 

Some Of Us Cant Even Draw A Winged Line And Now Its #BubbleEyeliner #Makeup #mua #makeuptutorial #afroswagga #trend

A video posted by AfroSwagga Magazine (@afroswagga) on


3. #GEOLOGYLIPS: ÁSVÁNYBÖRZÉN TAROLNA

Egyelőre még nem terjedt el az ásványokat idéző rúzsozás, de ez nem véletlen: elég profinak kell lenni, hogy egy ilyen szájat feldobjon magának az ember. Mindenesetre fantáziadúsabb, mint a szivárványos szemöldök!


4. #BUBBLENAILS, A LEGGÁZABB KÖRÖMTREND

Láttunk már szupetrendi körmöket a nagy divatházaknál, de a #bubblenails egészen biztosan nem fog feltűnni egyetlen divatfőváros kifutóján sem. Ennek ellenére 3300 felett van a posztok száma. Én Brintey-vel vagyok: ezt tényleg direkt csinálják?


5. #RAINBOWFRECKLES: A SZIVÁRVÁNY TÚLOLDALÁN

Pár éve már az is új volt, hogy egyáltalán szeplőket festenek magukra (vagy a modellre) az elszánt sminkesek, de úgy néz ki, a trend továbbfejlődött. A szivárvány minden színében pompázó művek így képen még érdekesek is, de a való életben megnézném, amikor a delikvens izzadni kezd, vagy csak simán megérinti az arcát. 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Így moss hajat az ezgészségről ragyogó frizuráért

Pofonegyszerű outfit kerti partira pasiknak

A non-iron ruhák veszélyesebbek, mint gondolnád

Így még nem szedték ki a szemöldöködet!

süti beállítások módosítása