Stíler blog

Így még nem szedték ki a szemöldöködet!

Így még nem szedték ki a szemöldöködet!

2016. június 14. - Pusztai Olivér

A férfiak is rajonganak az új szemöldökformázási őrületért. A módszer villámgyors, kíméletes, és nagyon precíz, ezért is lehet, hogy az ilyesmitől általában idegenkedő pasik is egyre nyitottabbak arra, hogy kipróbálják. A hölgyek pedig csak örülnek, hogy a hiúz szemöldök kihalóban van!

 img_5914.jpg

A napokban kipróbáltam egy új szemöldökszedési technikát. Isteni! Gyors, hatékony és szinte észrevehetetlen. Kevesebb, mint 10 perc alatt egy igazán természetes szemöldök tulajdonosa lehetsz úgy, hogy a legprofibb eljárással szedik ki a nem kívánt szőrszálakat.

 

Manapság egyre több férfi ad a külsejére. Sokkal jobban odafigyelnek a szépségápolási rutinra, nyitottabbak az új fiatalító arckezelésekre és sokkal több arcápolási termék található meg a piperepolcokon is, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Láthatóan és érezhetően igényesebbek, ápoltabbak akarnak lenni, már nem kell metroszexuálisnak lenni ahhoz, hogy egy férfi adjon magára.

 img_5913.jpg

Felfedeztem egy fantasztikus szépségszalont Budapest szívében, ahol főleg szemöldökszedésre és -formázásra specializálódtak. A Beauty.Budapest.Brow mindig tele van, a vendégek nagyjából 10 percenként váltják egymást, hiszen nem kell több ahhoz, hogy az itthon eddig nem ismert eljárással profin kiszedjék a szemöldöködet.

 img_5915.jpg

Cérnával szemöldököt szedni?

Igen. Annak az időnek már régen vége, amikor otthon a barátnőd hegyes szemöldökcsipeszével próbálsz megszabadulni a kósza szálaktól, több-kevesebb sikerrel, bénító fájdalom árán.

 

A legújabb és leggyorsabb technikát a Beauty.Budapest-Brow-ban találod meg, és nem kell hozzá más, mint egy cérnaszál és némi szakértelem. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban szabadítanak meg a szőrszálaktól, mint a többi módszerrel, és egyáltalán nem fájdalmasabb, mint egyenként kitépkedni. Bónusz, hogy még nyugtatókezelést is kaphatsz a végén.

Én teljesen ledöbbentem ezen az új kezelésen, és azonnal beleszerettem. Egyszerűen csak időpontot egyeztetsz, kevesebb mint tíz perc alatt megvagy, és már mehetsz is tovább a dolgodra. Gyors, szakszerű és egyáltalán nem észrevehető.

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Ezt tedd a bőröndbe, ha nyaralni indulsz

Nem is sejted, hogyan teszed tönkre a bőrödet

5 tipp, hogy kordában tartsd a zsírosodó hajadat

2016-os férfi hajtrendek

süti beállítások módosítása