Stíler blog

3 tipp: olcsó stílusfrissítés az őszi szezonra

3 tipp: olcsó stílusfrissítés az őszi szezonra

2015. október 17. - Rigó Ági

Az ősz hirtelen beköszöntött, szakad az eső, szinte kizárt, hogy a nyári holmiknak hasznát vehetnénk a következő hónapokban. De mit tehetsz, ha már unod a régi ruháidat, viszont nem vásárolhatsz egy teljesen új gardróbot? Van 3 remek tippünk, amivel anélkül frissítheted fel a tavalyi holmikat, hogy közben egy vagyont költenél.

Rengeteg igazán stílusos ember van, aki nem ül fel a trendeknek, nem néz ki úgy, mint egy kirakati bábu, mégis: van valami megfoghatatlan elegancia és egyéniség bennük. Rájuk nézünk, és azt gondoljuk, hogy ők aztán biztos milliókat költenek ruhára, és órákig sakkoznak, mire összeállítják a szettjeiket.

Pedig ennek pont az ellenkezője igaz: jól átgondoltan vásárolnak, és figyelmesen választanak kiegészítőket. Ez így kicsit ködösen hangzik, jöjjön hát 5 tipp, amivel te is fillérekből izgalmassá teheted az outfitjeidet.

Hordj vékony sálat!

Az őszi kifutók tele voltak keskeny, szinte nyakkendőszerű sálakkal, amit úgy kell hordani, hogy megtekered a nyakad körül, majd a végeket hagyod szabadon lógni, esetleg lazán megkötöd. Ha nyáron megszeretted a hetvenes évek életérzését, most folytathatod, hiszen egy kis vintage rock’n’roll feelinget ad az egész szettnek, és legjobban valamilyen selyem vagy muszlin blúzzal mutat.

sal_1.jpg

Adj extra csavart az övednek

Egy jó övvel mindent fel lehet dobni, a ruhától a kardigánon és poncsón át egészen a télikabátig. Idén válassz olyan övet, ami kissé hosszabb a megszokottnál, és tekerd meg a képeken látható formában. Egy apró mozdulat, ami hatalmas különbséget eredményez: különleges és stílusos lesz általa az egész outfit.
untitled_6.jpg

Díszítsd fel a kabátodat!

Idén nem akarsz költeni télikabátra, de mégsem ártana valami újdonság? A megoldás: gondolkozz kiegészítőkben! Egy sál vagy szőrmegallér is csodákra képes, de az idei szezon valódi slágere a bross! Akár a nagyi kincses fiókjából is választhatsz, de a bizsuüzletek is szép kínálattal szolgálnak. És nem kifogás, hogy a romantika vagy a vintage nem illik hozzád, a képek is bizonyítják, hogy minden stílusban jól mutat.

kituzo.jpg

Olvass még több stíler cikket:

Öltözz úgy, mint egy stylist

7 dolog, amit mindig meg kell tenned, miután felöltöztél

A legőrültebb divatarcok

Mit ne vegyünk fel randira?

süti beállítások módosítása