Stíler blog

5 tipp, hogy nyáron is stílusos légy az irodában

5 tipp, hogy nyáron is stílusos légy az irodában

2015. június 15. - Rigó Ági

A kánikula és az irodai dress code nem igazán működik jól együtt. A sok munkahelyen kötelezően előírt zárt cipő, harisnya és a vállat takaró felső, mellett még arra is ügyelnünk kell, hogy ne fázzunk meg a légkondi miatt. Aggodalomra semmi ok, van megoldás!

Lehetséges, hogy lyenkor egy picit több átgondoltságot igényel a kifogástalan irodai szett, mint máskor, de hidd el, csak okos tervezés kérdése, hogy a legforróbb nyári napokon is stílusos lehess.

1. Válassz trükkös ruhadarabot

Újra divat a coulotte, vagyis a térd alatt végződő, bő szárú nadrág. Kellemesen szellőzik, kényelmes és praktikus darab, ráadásul ha élre vasalt szárút választasz, még hivatalosabb lesz az összkép.

coulottej.jpg

2. Figyelj az anyagra

A legfontosabb az, hogy könnyű, jól szellőző anyagú ruhadarabokat válassz, mert a rossz minőségű poliésztert biztosan nem kánikulára találták ki.

3. Igazi Jolly Joker

A fehér felső mindent irodaibbá tesz. Elsősorban az ingeket és blúzokat ajánlom, de néha akár egy fehér póló is átsegít az öltözködési krízisen. Választhatsz mellé nyárias, színes nadrágot vagy szoknyát.

heferfelso.jpg

4. Raktározz

Az sem rossz ötlet, ha tartasz az íróasztal alatt egy váltócipőt, meg egy zakót a vállfán, hogy szükség esetén (váratlan vizit a nagyfőnöknél vagy egy klimaxoló kolléganő randalírozása a légkondival) magadra kaphasd.

5. Zakó is, meg nem is

A kedvenc nyári darabom az ujjatlan zakó. Elsőre talán furán hangozhat, de csak egyszer kell átgondolni az előnyeit, hogy megbarátkozzunk vele. Röviden összefoglalva: ha ilyet hordasz, akkor van rajtad zakó, anélkül, hogy az ez első 10 percben beleizzadnál.

melleny.jpg

TOVÁBBI STÍLER DIVATTIPPEK:

süti beállítások módosítása