Stíler blog

5 pénztárcakímélő tipp, hogy divatos legyél a nyári szezonban

5 pénztárcakímélő tipp, hogy divatos legyél a nyári szezonban

2015. május 04. - Pusztai Olivér

A trendek jönnek-mennek, mi pedig igyekszünk stílusunknak megfelelően alkalmazkodni hozzájuk. Ebben az évben is számos olyan irányvonal van jelen a divatban, amit érdemes beépíteni a mindennapjainkba, ha eddig még nem tettük. A Stíler most öt olyan tipped ad erre a szezonra, amivel garantáltan nem terheljük túlzottan a pénztárcákat, viszont kellőképpen feldobhatjuk outfitünket akár a hét minden napján. 

 

 

Klasszikus úriember, vagy vagány hipszter?

A sál minden évszakban tökéletes dekorációja lehet az outfitednek. Teljesen mindegy, hogy éppen elegánsan öltözöl fel, vagy egy laza összeállításban gondolkozol, mindegyikhez kiválóan illik. Elegáns szett esetében érdemes selyemsálban gondolkodni, de egy homogén színű vékony pamut anyagú is tökéletesen megteszi, hogy feldobd az outfitedet. Ha pedig egy sportosabb, nyári összeállítást gondoltál ki magadnak, ami lehet akár egy egyszerű póló chino nadrággal, akkor gondolkodj len anyagban, vagy a western hősök mintás kis kendőjében, amit lazán megcsomózhatsz a nyakadon.

sal.jpg

Lásd színesen a világot!

Évek óta hihetetlen népszerűségnek örvendenek a színes lencsés napszemüvegek és semmi jel nem utal arra, hogy ez a tendencia alábbhagyna. A figyelemfelkeltő színes, vagy tükrözött lencsék időtlen eleganciát adnak modern köntösben. Pont ettől olyan népszerű a férfiak körében, hiszen ez a típus már nem csak a sportszemüvegekre jellemző, hanem olyan nagy klasszikusokra is, mint az aviator, wayfarer, vagy a clubmaster. Sok esetben bőven elég egy gondosan megválasztott napszemüveg és máris feldobtad az aznapi szettedet. 

b674807afdd1160b413d595be3b1affd.jpg

Lázadj, akár a hatvanas években!

A következő tipp rémesen egyszerű, ám annál inkább nagyszerű. Ha különösebben nem szeretnél semmi új dolgot belecsempészni a stílusodba, mégis szeretnéd valamivel megbolondítani a szettedet, akkor egyszerűen hajtsd fel a pólód ujját pár rétegben. Ezt tették az amerikai jampecok is a hatvanas években. Roppant laza hatást kölcsönöz.

4b78bf57177017c07d16e98a84297720.jpg

Egy óra, több stílus

Férfiaknál a karóra leginkább státuszszimbólum. Vannak, akik képesek többmilliós karórát vásárolni, amit persze éjjel-nappal hordanak attól függetlenül, hogy az éppen illik az aktuális szetthez, vagy sem. Amióta a nagy divatházak és a jól ismert óramárkák ráálltak a fashion órák gyártására, sokkal inkább kiszélesedett azon karórák választéka, amin cserélhető az szíj. Vásárolhatsz bőr, fém vagy vászon szíjat, és úgy variálhatod az órádat, ahogyan az outfitedet. Persze a nyári melegben érdemesebb a vászonszíjat előnyben részesíteni, így elkerülöd, hogy a fém, vagy a bőr alá izzadj, ami nem csak kifejezetten rossz érzés, de az anyagnak sem tesz túl jót. 

31988e6670b87e6c2da3d5963d373ee3.jpg

Ismerkedj meg a színes pop-cipőkkel!

Ha nem vagy éppen buszvezető, vagy egy banki alkalmazott, akiknek kötelező a formális megjelenés, mindenképpen szerezz be egy vagány, merész színű cipőt erre a szezonra. Idei férfi cipőtrend egyik nagy jellemzője, hogy erős kontraszt van a nadrág és a cipő között. Ez akár szerencsés is lehet, hiszen nem kell hosszú perceket azon agyalni, hogy most a khaki nadrághoz milyen árnyalatú lábbelit válassz. Idén nagyon népszerűek a harsány neon árnyalatok, vagy ha a cipőd színe éppen komplementere az outfitednek. Elsőre lehet, hogy furán hangzik, de biztosíthatlak, hogy olyan hatást fogsz kelteni, mintha a Vogue Men címlapjáról sétáltál volna le. 

kepernyofoto_2015-04-30_18_22_50.png

 

Olvass még több stíler cikket!

 

Elegáns, rosszfiú vagy hipszter? Ilyen a 2015-ös férfi hajtrend!

A másnaposság tízparancsolata

5 márka, amit mindenképp ismerned kell!

Légy laza és elegáns egyszerre!

 

süti beállítások módosítása