Stíler blog

Mariah Carey visszatért! Vagy legalábbis a fele

Mariah Carey visszatért! Vagy legalábbis a fele

2015. április 13. - Rigó Ági

Az énekesnő hivatalos Instagram profilján hozta nyilvánosságra új albumának borítóját, amivel egy csapásra gondoskodott is arról, hogy a világon mindenki (vagy legalábbis az internet felhasználók túlnyomó többsége) értesüljön az eseményről.

11095650_1565621293693975_1914497983_n.jpg

Sajnos Mimi egy ideje már nem annyira a slágerei, sokkal inkább az alakja miatt szerepel címlapokon. Azt is tudjuk, hogy nem veti meg a fotosopp intézményét… sőt, egyes feltételezések szerint folyamatosan egy egész stáb is követi, akik gondoskodnak arról, hogy az énekesnő mindig a legelőnyösebb fényben mutatkozzon.

De ez a mostani albumborító túltesz mindenen. Az énekesnő a legjobb korszakában sem büszkélkedhetett ilyen alakkal, a mostaninak pedig körülbelül a felét láthatjuk a képen. Véletlenül sem foghatjuk az előnyös világításra, a jó ruhára vagy trükkös sminkre a dolgot, sőt, én nem is egyszerű retusra, hanem inkább egy test dublőrre gyanakszom. És a fotó kommentjeit olvasgatva ezzel nem is vagyok egyedül.

Értem én, hogy nagy a nyomás, és mindenki törekszik a tökéletességre, de ez talán egy cseppet túlzás, nem? Mi lesz így a testképzavarban szenvedő tinikkel, az énekesnő elvakult rajongóival, és mindenkivel, aki az utóbbi évtizedekben figyelemmel követte Mariah karrierét? 

ketto.jpgfotók: instagram.com/mariahcarey

További Stíler hírek:

 

süti beállítások módosítása