Stíler blog

5 teljesen haszontalan dolog, amiről jó, ha tudsz ma reggel

5 teljesen haszontalan dolog, amiről jó, ha tudsz ma reggel

2015. április 07. - Rigó Ági

Hiába a húsvéti hosszú hétvége, a divat- és celebvilág nem állt meg. Vegyük át gyorsan, mi minden történt az elmúlt héten a nagyvilágban, hogy a reggeli kávé mellett legyen miről pletykálni az irodában!

Húsvétkor a rendes celebek templomba mennek, hiszen ők is csak emberek. Így tettek Kardashianék is, de csalódtunk volna, ha nem adnak bele valami extrát. Szerencsére nem hazudtolták meg önmagukat: szépen összeöltözött az egész família, a fehér minden árnyalatát felvonultatva. Kendall hasvillantós szettje a legmeredekebb, húsvéti szertartás helyett inkább kerti partyhoz vagy tengerparti andalgáshoz illik.

kardashian_family_easter_church.jpg

Persze ez nem véletlen, hiszen a múlt héten megbizonyosodhattunk arról is, hogy a cropped topok még mindig nagyon trendinek számítanak: Bella Thorne, Iggy Azalea és Nicole Scherzinger is megmutatták a hasukat a vörös szőnyegen. Azt a titkot nem tudjuk (pedig nagyon szeretnénk), hogy melyikük hány felülést végez naponta ahhoz, hogy követhesse ezt a trendet.crops.jpg

A vörös szőnyeges megjelenések közül (sajnos) nem hagyhatjuk ki Hilary Duffot sem, akit csúnyán megviccelt a fodrásza. És a stylistja. A sminkes pedig ezek után már nem erőltette meg magát. Itt bizony sem a színek, szem a méret, sem az összhatás nem passzol. Bízunk benne, hogy legközelebb jobban sikerül majd!

jj.jpg

A múlt hét másik nagy híre, hogy 50 éves lett a Cosmopolitan magazin, és ebből az alkalomból nem más, mint Madonna ékesíti az ikonikus lap borítóját. Az 56 éves szupersztár visszatérő vendég a Cosmonál – a 25. évfordulót is vele ünnepelték.

madona.jpg

Még egy fontos hír: úgy tűnik, készül a Twin Peaks folytatása, de a legfrissebb hírek szerint David Lynch nélkül. A rendező legfrissebb Facebook posztja szerint nem sikerült megállapodni a pénzügyeket illetően, így ő kiszállt a bizniszből. De mi lesz így Laura Palmerrel és Cooper ügynökkel?

tjhpfpw1xwx56upo0wvm.jpg

süti beállítások módosítása