Stíler blog

Hozz ki többet magadból: 1 frizura 3 stílusban

Hozz ki többet magadból: 1 frizura 3 stílusban

2017. november 23. - Pusztai Olivér

Egy jól vágott frizurában sokkal több lehetőség van, mint gondolnád. Miért állnál meg egy stílusnál, ha formázható belőle kettő vagy három teljesen különböző? Most megmutatjuk melyik frizurából lehet a legtöbbet kihozni úgy, hogy egyszerűen csak másképpen formázod, mint ahogy eddig megszoktad.
kepernyofoto_2017-11-23_16_42_27.png

Egy frizurát sokkal nehezebben cserélünk le, mint ruhatárunk bármely darabját. Megszeretünk egy stílust, egy jól beállított formát – ami persze illik az arcformánkhoz – és azt vesszük észre, hogy évek óta rutinszerűen azt kérjük a fodrászunktól, amikor belehuppanunk a székébe. Az is igaz, hogy egy teljesen új frizura akkora változást hoz a külsőnkben, amit nem feltétlenül vállal be mindenki, főleg, ha már megszoktuk a régit... Hiszen mégsem tudjuk lecserélni azonnal, mint egy pulcsit, ha éppenséggel nem tetszik a végeredmény.

Ebben a szezonban a férfi hajdivatban számos új és visszatérő trend jelent meg, többek közt az is, amit nekem vágtak a napokban. A fodrászom tanácsára egy egyszerű hajvágási technika mellett döntöttem, viszont a kérésem az volt hozzá, hogy olyan frizurát válasszon, amit könnyen tudok újraformázni. A kérésemnek teljes mértékben eleget tett, mert egy frizurából rögtön három különböző stílust is ki tudtunk hozni. Kattints a videóra, és nézd meg, hogy hogyan készítettük el ezt a három stílust, amit te is könnyedén elkészíthetsz magadnak.

süti beállítások módosítása