Stíler blog

5 fürdőruha, ami mindenkinek jól áll

5 fürdőruha, ami mindenkinek jól áll

2017. június 02. - Rigó Ági

Nyakunkon a nyár és a strandszezon, ideje beújítani egy fürdőruhát! Ilyenkor már feleslegesen hitegetjük magunkat azzal, hogy majd csak lepattan az a pár felesleges kiló, vagy éppen kikerekedik, amit laposnak látunk magunkon – nézzünk szembe a tényekkel (és a tükörrel), barátkozzunk meg az alakunkkal, és találjuk meg azt a strandcuccot, amiben jól érezhetjük magunkat! Most nem következnek bonyolult mátrixok és alaktípusokkal sem foglalkozunk: a következő fazonok mindenkinek előnyösek, nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéleteset!

 

1. HANGSÚLYOZD A RAGYOGÓ BŐRÖDET!

A legtöbb fürdőruhával és bikinivel kapcsolatos styling tipp lényege, hogy honnan (a kevésbé előnyös részekről), hova (arra a testrészre, amire büszkék vagyunk) tereljük el a figyelmet. De mi lenne, ha nem testrészekben gondolkodnál, hanem általánosságban? A frissen lebarnult bőr üde, szexi és ragyogó, emeljük ki azt! Erre a legjobb megoldás egy olyan bikini, ami nem rendelkezik túl bonyolult szabásvonallal, és a színe a lehető legközelebb áll a normál bőrszínünkhöz. Ha ehhez hozzáadódik a frissen szerzett barnaság, már kész is a leglazább strandszett!

nude.jpg

Forrás: Instagram.com/tashoakley 

 

2. VARÁZSOLJ HOMOKÓRÁT A KIVÁGÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Egy szép karcsú derék mindig jól jön – akár megáldott vele a természet, akár nem! Szerencsére ezt a hatást elérhetjük (vagy fokozhatjuk) olyan egy fürdőruhával is, ami a friss trendeknek megfelelően kivágásokkal rendelkezik deréktájon. A többi részlet már ízlés kérdése: lehet benne necc vagy csipke, variálhatunk színekkel és mintákkal is, ha a kivágás a helyén van, nagy baj már nem érhet.

cutout.jpg

Kép: Instagram.com/gabifresh 

 

3. CSÍK-STRATÉGIA

Ha nem vagyunk elégedettek az alakunkkal, akkor hiába próbálunk elbújni egy fekete fürdőruhában, akkor sem fogunk tetszeni magunknak. Érdemes inkább olyat választani, amin ügyesen elhelyezett csíkok vezetik a szemet, így varázsolva domborulatot oda, ahol egyébként nincs, vagy éppen laposítva azt, ami túlságosan is domború.

A műfaj kimaxolása természetesen a hosszában csíkos fürdőruha vagy bikini, ami pikk-pakk hozzácsal egy pár centit a magasságunkhoz, vagyis nyújtja az alakot.

csikos.jpg

Kép: Instagram.com/natalieoffduty 

 

4. A LEGTUTIBB BIKINI

Végre kezd megtörni a csípőig érő, combnál alacsonyan vágott alsók egyeduralma! Egy magas derekú, de combnál kellően magasan szabott bikinibugyi kerek csípőt és vékony derekat trükköz oda is, ahol nincs ilyesmi. A felső fazonja rád van bízva – a sportostól a szexi balkonetten át a klasszikus háromszögig minden működhet!

bikini.jpg

Kép: Instagram.com/hannahbronfman 

 

5. A KLASSZIKUS DRESSZ

Közepesen magasan szabott a comboknál, hátul pedig mély kivágás – ez a klasszikus fürdőruha, ami a Baywatch óta mindenki kedvence. Nincs más dolgunk, mint olyan színben hordani, ami egyébként a legelőnyösebb nekünk. Nem kell a minta, még a felirat sem igazán, hiszen a lényeg, hogy a dressz színe tökéletesen passzoljon a hajunkhoz, a bőrünkhöz, és a szemszínünkhöz.

egyszin2.jpg

Kép: Instagram.com/theashleygraham 

süti beállítások módosítása